Uygulama

Resim İçinde Resim WhatsApp Web’e Geldi

Reklam

WhatsApp kullanıcılarının yakın ilgi duymakta olduğu resim içinde resim özelliği iOS ve Android’den sonra nihayet web sürümüne de geldi. Artık WhatsApp Web hizmeti üzerinden bu uygulamaya giriş yapmış olanlarda resim içinde resimden faydalanabilecek. İşte detaylar…

WhatsApp uygulamasının bir hizmeti olan resim içinde resim bu uygulamayı kullananların yakın ilgi duyduğu bir özellikti. Bir süredir iOS cihaz sahiplerinin kullanımına sunulmuş olan bu özellik bir süre önce Android içinde aktif hale gelmişti. Bu hizmetin yalnızca mobil cihazlarla sınırlı kalmasını istemeyen WhatsApp geliştiricileri sonunda WhatsApp web sürümüne de ekledi.

WhatsApp Resim İçinde Resim Nedir?

WhatsApp uygulaması yalnızca mesajlaşmak yada kişileri aramak için kullanılan bir hizmet değil. Tüm bunların yanı sıra kişilerle dosya veya webden bağlantı paylaşmak gibi ekstra özelliklerde bulunuyor. Özellikle YouTube ve Instagram gibi sosyal medya linkleri çok paylaşılıyor.

Ancak bu paylaşımlara tıklamak başlangıçta uygulamayı kapamayı gerekiyordu. Bu durumda kullanıcıların sohbetinin kesintiye uğramasına neden oluyordu.

Göz Atın:  Android WhatsApp Resim İçinde Resim Nedir?

Resim içinde resim ile birlikte artık uygulamayı kapamadan iOS ve Android cihazlarda olduğu gibi webden mesajlaşma hizmetinde de resim içinde resim kullanılabilir hale gelecek.

 

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu