Samsung

Samsung Galaxy A7 (2017) Android Pie Güncellemesi Alacak mı?

Reklam

WhatsApp eski de olsa hala orta segmentte yer alan telefonlarını bile geliştirmeye devam ediyor. Bu geliştirmelere dahil olma ihtimali yüksek telefonlardan bir tanesi de Samsung Galaxy A7 gibi görünüyor. 2017 yılında üretilen bu orta seviyedeki cihazın Android Pie güncellemesi alacağına ilişkin veriler Geekbench’te görüntülendi. İşte detaylar…

Müşteri memnuniyeti konusunda en yoğun uğraş veren firmalardan bir tanesi de şüphesiz Samsung. Bu durumun son örneklerinden bir tanesi olarak karşımıza çıkan bu gelişme ile birlikte 2 yıl önce 2017’de üretilen ve orta segmentteki bir cihaz olan Samsung Galaxy A7’nin de Android Pie 9.0 güncellemesi alabileceği ortaya çıktı.

Bazı istisnalar hariç normal şartlar altında 2 yıl ve daha eski cihazlara işletim sistemi yükseltme güncellemesi sunulmaması nedeniyle Galaxy A7’ye yönelik böyle bir beklenti yoktu. Birde cihazın amiral gemisi sınıfında yer almayışı bu beklentileri tamamen ortadan kaldırmıştı. Ancak böyle düşünenleri yanıltan bu gelişmeyle birlikte Galaxy A7 cihazında önemli değişimler yaşanacak.

Samsung Galaxy A7 cihazının 9.0 güncellemesini alması öncelikli olarak cihazın güvenlik güncelleştirmelerinden yoksun kalmayacağının önemli bir simgesi. Bu telefon sahipleri ilgili güncellemeleri aldıkça kendilerini güvende hissetmeye devam edecekler. Ara yüz değişimi, bazı uygulamaların eklenme ve silinme ihtimalleri de bu değişimin bir parçası olarak görülüyor.

Samsung Galaxy A7 akıllı telefon modelinin Android Pie 9.0 güncellemesine ne zaman sahip olacağı şuan için net olarak bilinmiyor. Firma tarafından bu konuya ilişkin yapılmış resmi bir açıklama yok.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu