Samsung

Samsung Galaxy Note Edge Satış Rakamları

Reklam

Geçen yıl IFA fuarında tanıtılan Samsung Galaxy Note Edge akıllı telefonu şu ana kadar ne kadar sattı? Note Edge modelini kaç kişi satın aldı? İşte tüm bunların cevabı aşağıda sizler için hazırladığımız makalede.

Biliyorsunuz son dönemlerde Samsung firması esnek ve kıvrımlı ekran akıllı telefonları, aldığı patentleri ile oldukça gündemde. Galaxy Note Edge ile bu özelliklere sahip modeli uzun bir süredir satışta. Çıkarılacağı zamanlarda kısıtlı sayıda üretimi yapılacağı söylenen Galaxy Note Edge, güzel bir satış politikası ile beklenen ilginin üstüne çıkınca Samsung firması üretime devam etmeye karar vermişti. Kıvrımlı ekran özelliğinin Note Edge’ de tutması nedeniyle benzer türde ekranları Galaxy S serisi telefonlarında kullanacağını Samsung firması açıklamıştı. Sitemizi takip edenler Samsung firmasının yakın zamanda “Samsung Yeni Patent Aldı; İki Tarafı Kavisli Ekran” haberimizi hatırlayacaktır.

Mart başında düzenlenecek olan MVC 2015 etkinliğinde Güney Kore’ li Samsung firması Galaxy S6 modelinin yanında, iki tarafı kavisli ekranlı Galaxy S Edge telefonunu da duyurmasını bekliyoruz.

Satışa çıkmasından sadece 6 ay geçmesine rağmen Galaxy Note Edge modeli, küresel olarak 630.000 civarında bir satış potansiyeline ulaşmış durumda. Samsung’ un diğer modelleri veya rakiplerinin amiral gemisi telefonlarıyla karşılaştırdığımızda bu sayı az gelebilir.

Fakat bu modelin oldukça büyük ekranı nedeniyle daha kısıtlı bir satış kitlesine yönelik hedeflendiğini de unutmamalıyız. Kıvrımlı ekrana sahip ve büyük ekranlı bir modelin bu satış rakamlarına ulaşması bu tip özelliğe sahip çok daha fazla sayıda akıllı telefonda ve tablet bilgisayarı önümüzdeki dönemlerde göreceğimizi göstermesi açısından önem arz ediyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu