Samsung

Samsung Galaxy On5 (2016) İnternete Sızdı

Reklam

Samsung uzun zamandır Galaxy Note 7 ile teknoloji pazarında tüm ilgiliyi kendi üzerine çekiyordu. Fakat Samsung’un çalışma alanı yalnızca üst segmentte yer alan amiral gemisi telefon modeleri değil. Aynı zamanda giriş seviyesi ve orta segment telefon modelleriyle ilgili önemli çalışmaları da bulunmakta. Samsung’un arkada bıraktığımız yılda duyurusunu yapmış olduğu giriş seviyesindeki Galaxy On ailesi bu yıl yenilenecek.

Samsung Galaxy On5 (2016) İnternete Sızdı

Önceki çalışmaları olan Galaxy A ve Galaxy J ailelerinde tekrar tekrar model kodu vermek yerine telefonları her dönem yenileyen Samsung şirketi aynı düzeni Galaxy On ailesi içinde izleyecek. Şimdi Geekbench üzerinde yer alan Samsung Galaxy On5 (2016) verilerine aşağı kısımda detaylı olarak yer verelim.

Samsung Galaxy On5 Hangi Özelliklere Sahip?

Samsung Galaxy On5 (2016) İnternete Sızdı

Galaxy On5 akıllı telefon modeli 1.4GHz hızına sahip dört çekirdeği bulunan bir işlemciden güç alıyor. Giriş seviyesindeki bu işlemcisinin yanı sıra 2GB RAM’i bulunurken kutusundan Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemiyle birlikte çıkacağı vurgulanıyor. Önceki Samsung Galaxy On ailesinde olduğu gibi 2016 serisi de giriş seviyesinde özelliklere sahip. Şimdilik cihazla ilgili elde bulunan veriler bu kadar. Henüz telefonun tasarım özellikleriyle ilgili herhangi bir veri bulunmuyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu