Samsung

Samsung Galaxy S10 Özellikleri Neler?

Reklam

Samsung Galaxy S10 özellikleri uzun zamandır merak edilen konular arasında yerini korumaktaydı. Tanıtımına kısa bir süre kalmasıyla birlikte Samsung Galaxy S10 özellikleri ile alakalı önemli bilgiler ortaya çıkmış durumda. İşte bu konuya ilişkin önemli detaylar bu yazımızda.

Samsung Galaxy S10 resmi tanıtım tarihi 20 Şubat olarak biliniyor. San Fransisco’da tanıtılması beklenen bu cihazın tanıtım günü yaklaştıkça aslında pek şaşırtıcı olmayan sızıntılar gelmeye devam ediyor. Ancak şuan için telefona ilişkin tüm özellikler ortaya çıkmış değil. Firma tanıtımın sürprizi kaçmaması açısından bazı detayları hala koruyor.

Samsung Galaxy S10 Plus modelinde 4000 mAh gücünde batarya ve 6.4 inç genişliğinde ekran bulunacak. Çerçevesiz ekran ile ilgili bir sürü dedikodu yapılmıştı fakat telefonda çerçevesiz ekran olmayacak. S10’da ise 6.1 inç ekran genişliği ve 3500 mAh batarya görülecek. Lite modele gelecek olursak bu özelliklerin 5.8 inç ve 3100 mAh oranlarına gerilediğini söyleyebiliriz. S10 Lite’ın diğer cihazlardan bir eksiği de ultrasonik parmak okuyucusu ve sarı renk seçenekleri olacak. Bu cihazda parmak izi okuyucusuna eski sürümlerde olduğu gibi cihazın arka tarafında rastlayacağız.

Samsung Galaxy S10 Özellikleri arasında en göze çarpıcı olansa cihazların Snapdragon 855 işlemci modeliyle birlikte kutudan çıkacak olması. Bu üç cihazın RAM seçenekleri; S10 Plus – 12GB, S10 – 8GB, S10 Lite – 6GB şeklinde olacak. Karşımıza çıkan en önemli sürprizlerden bir tanesi de Lite model hariç diğer sürümlerde 1TB yerel hafızaya yer verilecek olması. Cihazlarda bu özelliğe yer verilmesiyle birlikte neredeyse hiç SD kart kullanmaya ihtiyaç kalmayacak.

Samsung Galaxy S10 özellikleriyle ilgili tüm detayların netleşmesi için 20 Şubat 2019 tarihinde San Fransisco’da gerçekleştirilecek olan resmi tanıtımı beklemek gerekiyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu