Samsung

Samsung Galaxy S7 için Kavisli Ekran Kullanabilir

Reklam

S6’da kavisli ekran modeliyle karşımıza çıkan Samsung, aynı özelliği S7 modeliyle de yaşatmayı hedefliyor. Yıl bitimi gelmeden Samsung Galaxy S7 ile ilgili bir takım duyumlar alınması bekleniyordu ve nihayet bazı veriler su yüzüne çıktı.

Ortaya atılan iddialara göre Samsung, öncelikli olarak Note Edge ile öne sürdüğü ve S6 Edge ile devamını sağladığı kavisli ekran modelini bir kez daha kullanmayı düşünüyor. Galaxy 7’de iki tarafı da eğik ekran tasarım modelini benimseyeceğini düşündüğümüz Samsung, yine farklı boyutlardaki 2 ekran seçeneğiyle bizlerle buluşabilir.

Belirtilen verilerden yola çıkarak 5.2 inç ve 5.7 inç iki farklı S7 ekran modelinin geliştirilme aşamasında olduğunu söyleyebiliriz. Bölgesel etkenlere göre işlemci modelini tercih etmeyi düşünen Samsung, kavisli ekran modeliyle farklı bir hava oluşturmayı hedefliyor. Qualcomm imzası taşıyan Snapdragon 820’yi tercih etmesi beklenen Samsung, Exynos 7422 yonga setini de tercih edebileceği beklenmekte.

Avrupa, Çin ve Amerika piyasalarının her birinde farklı işlemci modelleri kullanması beklenen Samsung’un toplamda üç farklı işlemci modeline yeni ürünlerinde yer verecekken, her piyasada 4GB RAM’i tercih edecek gibi gözüküyor. Burada söz edilen veriler olasılıktan ibaret yani henüz kesinlik kazanmadı. Samsung’un kesinlik kazandırdığı verileri zaman içerisinde okurlarımıza aktaracağız.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu