Samsung

Samsung Galaxy S7 Mini Geliyor

Reklam

Samsung, Galaxy S7 ve S7 Edge yeni amiral gemilerinin tanıtımını yaptıktan ve belirli ülkelerde satışa başladıktan sonra bir hamle ile daha gündemde. Galaxy S6 serisinde pas geçtiği “mini ailesini” Galaxy S7 Mini ile tekrar hayata geçirecek.

Samsung bildiğiniz gibi Mini serilerinde boyut ve işlemci kısımlarında az da olsa kısıntıya giderek daha düşük bütçeli kullanıcıları hedefliyordu. Galaxy S mini serisi, sonunda Galaxy S7 mini ile bir kez daha hayat bulacak gibi duruyor. Daha önce Galaxy S III mini, 4 mini ve 5 mini modelleri çıkmış, fakat seri Galaxy S6′ yı pas geçmişti.

Gelen raporlara göre Samsung, Galaxy S7 Mini  kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlanan Samsung’un bu hamlesinin nedeni, muhtemelen Apple’ın gelecek olan “mini” telefonu iPhone SE. Fakat neden ne olursa olsun, böylesi bir hamle en çok tüketicilere ve kullanıcılara yarayacak.

Apple’ ın 21 Mart’ta tanıtmayı planladığı iPhone SE’nin önünü kesmek isteyen Samsung’un Galayx S7 Mini akıllı telefonun ne zaman tanıtılacağı şimdilik bilinmemekle birlikte gelen bilgilere göre kısa bir zaman içerisinde duyurulacağı düşünülüyor.

Samsung Galaxy S7 Mini Geliyor

4.6 inç boyutunda ekranın ve 720 x 1.280 piksel çözünürlüğün sunulması beklenen Galaxy S7 mini’nin Snapdragon 820 veya Exynos 8890 işlemciyi taşıması bekleniyor.

Reklam

Böylece S7 ve S7 Edge ile aynı işlemciye sahip olacak olan S7 Mini, 3 GB RAM, 12 MP arka kamera ve 9.9 mm kalınlık gibi detayların da sahibi. Kısacası beklenen Galaxy S7 mini, Galaxy S7’nin ekranı ve çözünürlüğü kırpılmış küçük bir kopyası olabilir.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu