Samsung

Samsung Galaxy S10 Plus Çerçevesiz mi Olacak?

Reklam

Samsung Galxy S10 Plus Çerçevesiz mi olacak söylentileri şimdiden kullanıcıları çok heyecanlandırdı. Böylece telefon gerek hafif gerekse çok şık sade bir görünüme kavuşacak gibi görünüyor. İşte Galaxy S10 Plus ile ilgili detaylar…

Samsung Galaxy S10 Plus özellikleri şuan için resmi olarak açıklanmamış olsa da bu telefonla ilgili bazı sızıntılar gelmeye devam ediyor.

İlgili sızıntılardan bir tanesi de telefonun ön panel kısmının neredeyse hiç denebilecek düzeyde çerçevesiz olacağı yönünde.

Ortaya çıkan bu sızıntıya göre telefonun kenarlarında hiç çerçeve yer almayacak, yalnızca üst ve alt kısımlarda ince bir çerçeve olacağı söyleniyor.

Samsung Galaxy S10 Plus ile ilgili sızıntılar arasında yalnızca çerçevesiz ekran özelliği yok. Tüm bunların yanı sıra telefonun işlemcisi, bataryası, kamerası ve diğer özelliklerine ilişkin bazı sızıntılar da mevcut.

Samsung Galaxy S10 Plus Özellikleri Nasıl Olacak?

Bu akıllı telefon modeline yönelik ilk beklentilerden bir tanesi cihazın modellerine yönelik.

Reklam

Farklı kullanıcı kitlelerine hitap etmeyi başaran birkaç modelin bir arada piyasaya sunulması bekleniyor. Örneğin; Galaxy S10, S10 Plus ve S10 Lite gibi.

Telefonun dikkat çeken yönlerinden bir diğeriyse kameraları olarak göze çarpıyor.

Telefonun ön kısmında öz çekimler ve görüntülü görüşmeler için 2 adet kamera yer alacak. Arka kısımda ise toplamda 4 kamera olacağı iddia ediliyor.

Cihazın bölgelere göre işlemci modelinde farklılık görebilecek. Mesela ABD ve Çin’de Snapdragon 855 kullanılması bekleniyorken, Avrupa ve Hindistan tarafında ise Exynos 9820 işlemci modeli kullanılacak gibi görünüyor.

Samsung Galaxy S10 Plus modelinin 2019 yılı ortalarına doğru satışa sunulması bekleniyor.

Bu telefonla ilgili haberleri paylaşmaya devam edeceğiz.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu