Samsung

Samsung Mobile’ın Yeni Patronu

Reklam

Samsung mobile departmanı başkanı JK Shin, başkanlık görevini gün içerisinde Dongjin Koh’a devretti. Bu değişikliğin sebebi ne? Samsung mobil pazarda istediği verimi alamadı mı?

Güney Koreli teknoloji firması Samsung, mobil departmanda önemli bir değişikliğin altına imza attı. Galaxy etkinliklerine yön veren ve Samsung mobil departmanının başında olan JK Shin gün itibariyle görevini bıraktı. Yerine geçen isim Dongjin Koh. JK Shin 2011 yılından günümüze dek Samsung mobil bölümünün yönetmekteydi. Samsung’un mobil pazarda beklenen ivmenin üzerine çıkamaması sebebiyle JK Shin’in görevine son verildiği düşünülüyor.

Tepede yaşanan bu değişikliğin ardından Samsung CEO yardımcısı olarak görev yapacak olan JK Shin mobil bölüme özel uzun vadeli çalışma katkıları ve fikirlerle birlikte firmaya destek vermeyi sürdürecek. Samsung, Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modelleriyle büyük bir çıkış yakalamayı beklemiş ancak beklenen bu çıkış satışlara yansımamıştı. Görünen o ki fatura JK Shin’a kesilmiş.

Dongjin Koh’un yönetime geçmesiyle birlikte Samsung’un büyük bir çıkış yakalaması ve önümüzdeki süreçler içerisinde teknoloji pazarında değişmeye devam eden koşullara ayak uydurmayı başarabilen telefon ve tablet modelleriyle birlikte akıllı cihaz kullanıcılarının karşısına çıkması bekleniyor.

İddialara göre Dongjin Koh öncelikli olarak tasarımsal iyileştirmeler yapacak ancak çalışmalar bununla sınırlı kalmayarak ardından da ara yüzü geliştirmeleri için yenilikçi fikirler ortaya koyacak. Dongjin Koh’un yönetimde olduğu zaman aralıkları içerisinde üretilecek olan Galaxy S7 de nasıl değişimler olacağı şimdiden merak ediliyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu