Samsung

Samsung Note 7′ nin yeniden satışı tekrar ertelendi!

Reklam
Teknoloji devi Samsung batarya sorunu nedeniyle geri çağırmak zorunda kaldığı ve satılan cihazların toplandığı Samsung Note 7 amiral gemisinin yeniden satışını 3 gün ertelediğini duyurdu.

Samsung’dan yapılan açıklamada Güney Kore’de Note 7′ lerin yeniden satışına 1 Ekim 2016 tarihinde başlanacağı belirtildi.

Açıklamada şirketin Güney Kore’de Note 7’lerin geri çağırma işlemlerini bir an önce bitirmek istediği bu nedenle böyle bir karara aldığı ifade edildi.

2 BUÇUK MİLYON NOTE 7 GERİ ÇAĞRILDI

Samsung Note 7' Nin Yeniden Satışı Tekrar Ertelendi!

Samsung Galaxy Note 7’lerin bataryalarındaki aşırı ısınma nedeniyle şirket 10 ülkede toplamda 2 buçuk milyon telefonu geri çağırmıştı.

Güney Koreli teknoloji devi, pazar günü yaptığı açıklamada 200 bin Korelinin telefonlarını iade ettiğini yaklaşık 200 bin kadar müşterinin de Note 7’lerini değişime gönderdiğini belirtmişti.

Reklam

Şirketin bu işlemleri bir an önce bitirmek istediği ve geri çağırmanın satışları yavaşlatmasını engellemek için böyle bir yöntem izlediği açıklandı.

Samsung Türkiye’den Galaxy Note 7 açıklaması

Samsung Türkiye, bataryasında sorun tespit edilen Galaxy Note 7 için açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada Samsung’un Türkiye ofisi kullanıcıları değişim programına katılmaya davet etti.

Resmi siteden yayımlanan açıklamada programın hızlandırıldığı ve en kısa sürede telefonların değişim için Samsung merkezlerine götürülmesi gerektiği vurgulandı.

Geçtiğimiz haftalarda Galaxy Note 7’lerde meydana gelen problem ilk önce sosyal medyaya yansımış, pek çok kullanıcı cihazın bataryasında yaşanan bir sorun nedeniyle Note 7’lerin patladığını iddia etmişti.

Bu şikayetler üzerine harekete geçen Samsung global çapta cihazlarını geri toplama ve para iadesi gibi önemli kararlar almıştı.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu