Samsung

Samsung S Health uygulamasını herkese açtı

Reklam

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte akıllı telefon üreticileri, telefonlarına daha fazla kullanışlı olabilecek uygulamalar eklemeye başladılar. Bu uygulamaların öncülerinden olan SAMSUNG bildiğiniz gibi S HEALTH sağlık uygulamasını belirli telefonlarında ekli olarak vermeye başlamıştı. Fakat bu sağlık uygulaması firmanın bazı modelleri için geçerli durumdaydı. Belirli bir müddet sonunda Samsung kendi cihazlarına S Health uygulamasını kullanabileceği şekilde uygulamasını Google Play Store’a eklemişti.

Artık herhangi bir Android cihaza yüklenebilecek olan S HEALTH sağlık uygulaması ile günlük aktivitelerinizi takip edebilecek ve uygulama içerisindeki diğer özelliklerden yararlanabileceksiniz. Tabii ki bunun için akıllı telefonunuzun sensörlerinin uygun olması gerekir.

Samsung, uygulamanın sadece spor ve sağlıklı yaşam amaçlı olarak kullanılabileceğini, hastalıkların teşhisi yada tedavisi için kullanılmak üzere tasarlanmadığını belirtiyor. İngilizce, Fransızca ve Çince dahil olmak üzere 70’den fazla dil desteği sunan uygulamayı buraya tıklayarak Android cihazınıza indirebilirsiniz.

 

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu