Samsung

Samsung, TouchWiz Launcher Sorunlarını Çözmeye Çalışıyor!

Reklam

Samsung firması geçtiğimiz yıldan beri TouchWiz arayüzü ile ilgili sorunları çözmek için çalışıyor. Bildiğiniz gibi Samsung akıllı telefonlarda kendi arayüzü olan TouchWiz kullanıyor. Kullanıcılardan gelen şikayetlerde TouchWiz arayüzünün ağırlığından, takılmalarından ve geçişlerdeki sorunlar olduğunu biliyoruz. İşte Samsung’ da arayüz çalışmalarına bunları dikkate alarak devam ediyor. Geliştirilen yeni arayüze Vulcan desteği getirilmiş.

Bildiğiniz gibi Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge akıllı telefonlarında Vulcan kullanmaya başlamıştı. Devam eden Samsung Developers Conference 2016 etkinliğinde, Samsung müdürü mühendisleri Vulkan API’ lerin avantajını kullanan yeni TouchWiz arayüzünü gösterdi. Yeni arayüzün OpenGL ES dayalı mevcut başlatıcıya kıyasla arttırılmış güç verimliliği yanı sıra performansı da sergilenmiş oldu. Mühendislerin bildirdiğine göre Vulkan-powered kullanan TouchWiz arayüzü sayfa kaydırma ve 5.76 oranında daha fazla enerji tasarruflu şu anda kullanılan arayüze göre, başlatıcısı daha yüzde 6,4 daha fazla güç-verimlilik vaat ediyor.

Samsung-Galaxy-S7-Touchwiz
Resim Kaynağı: AndroidCentral

Samsung mühendisleri Vulcan desteği ile yaklaşık 40 dakika daha uzun pil ömrü olabileceğini iddia ediyorlar. Google Android N Geliştirici Önizleme yeni versiyonu sistem düzeyinde Vulkan desteğini verdiğini verdiğini belirten mühendisle, Samsung’ un yaklaşan Galaxy Note 6 akıllı cihazında yeni TouchWiz arayüzünü kullanabileceğini ve hazırlıkların buna göre yapıldığını belirttiler.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu