Mobil

Saygus V2: 320GB’lık Depolama Alanı

Reklam

Saygus, ürettiği yeni akıllı telefon modelini görücüye çıkardı. V2 ismini verdiği bu model CES 2015’te tanıtılırken bahsi geçen 320GB’lık depolama alanı tüm dikkatleri üzerine çekti. Genel anlamda giyilebilir cihazlar fuarın gözdesiyken ilginç tasarım özelliklerine sahip akıllı telefonlarda büyük ilgi gördü. Saygus’un ürettiği V2’de tasarım yönünden öne çıkan telefonlar arasında yer alıyor.

Saygus V2: 320Gb’lık Depolama Alanı
Saygus V2: 320Gb’lık Depolama Alanı

V2 64GB yerel depolama alanına sahipken, 128GB’a kadar destekli iki microSDXC kart yuvası taşıyor. Bu yuvaları kullanarak 2 tane 128GB depolama kapasitesine sahip hafıza kartını telefona takarak depolama alanını 320GB’ kadar çıkarabilirsiniz. Kullanıcıya Android 4.4.4 KitKat işletim sistemiyle sunulan bu cihazda 3GB RAM, 2.5 GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemci ve 1080p çözünürlüğe sahip 5 inç genişliğinde ekran bulunuyor.

Cihazın ön kısmında bulunan kameranın 13MP olması da öz çekimlerin kalitesini daha da artırmakta. Biyometrik parmak izi tarayıcısı, Harman Kardon hoparlörler ve Qi kablosuz şarj V2’nin öne çıkan özellikleri arasında.

Göz Atın:  Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G Özellikleri ve Fiyat Bilgisi

Telefonun resmi satış tarihi hakkında herhangi bir bilgi verilmedi. İlkbahar ayları bitmeden satışa sunulması bekleniyor. Ayrıca cihazın satış fiyatından da bahsedilmemiş olsa da fiyatının diğer piyasa telefonlarına eşdeğer olacağını düşünüyoruz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Nadir

Akıllı telefon konularına oldukça ilgili olan yazarımız, AndroideGeL Teknoloji Haber sitesi için yazıyor...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu