Htc

Sızıntı: HTC 10 Batarya ve Ekran Özellikleri

Reklam

Şu ana kadar yaptığı sızıntıların doğruluğu konusunda yüksek yüzdeye sahip olarak tanıdığımız @evleaks Evan Blass twitter hesabından HTC 10 ile ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

@evleaks acaba bunları nereden biliyor diye düşünebilirsiniz? Son zamanlarda paylaştıklarıyla ve yakaladığı doğruluk oranıyla hemen hemen tüm teknoloji sitelerini ve tabii ki bizimde takip ettiğimiz bu şahsiyet HTC’ nin yakın zamanda tanıtacağı amiral gemisinin bataryasıyla ilgili önemli detaylar paylaştı.

 

Reklam

 

Sızıntıların efendisi olarak ünlenen @evleaks tarafından bugün sızdırılan bilgiler arasında HTC 10 (M10) ekran özellikleri de yer alıyor.

HTC 10 3000mAh Bataryaya Sahip Olacak!

Sızıntıların efendisinin paylaştığı bilgiler arasında batarya kapasitesi olarak HTC 10 3000mAh batarya ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Çoğu amiral gemisi modelde kullanılan bataryalar, yaklaşık olarak bir gün boyunca batarya deneyimi sağlıyor diyebiliriz.

Tabii bu arada HTC’ nin arayüzü Sense harcadığı düşük pil kapasitesi nedeniyle, HTC 10’un batarya ömrünün kullanıcılarını tatmin edebileceğini düşünüyoruz.

HTC 10 Ekran Özellikleri

Reklam

HTC 10 ekran özelliklerinden kısaca bahsetmek gerekirse, QuadHD çözünürlüğüne sahip SUPER LCD 5 teknolojisi ile karşımıza gelecek, ekran parlaklığı ile bizleri memnun edecek diyebiliriz. Super LCD teknolojisinde ekran camı ile görüntü arasında hava boşluğu olmaz, böylece daha parlak bir görüntü sunma imkanına sahip olur.

Sızıntı: Htc 10 Batarya Ve Ekran Özellikleri

Snapdragon 820 işlemciye sahip olacak olan HTC’ nin yeni amiral gemisi Ram 4GB, 32GB dahili depolama alanı ile gelebilir. Bugüne kadar üretilmiş en iyi ön ve arka kameraya sahip olacağını iddia edilen HTC 10 hakkında tüm detayları Nisan ayı itibariyle öğrenebileceğiz.

HTC yeni amiral gemisini, 19 Nisan 2016 tarihinde tanıtması bekleniyor.

Google Htc’yi mi Satın Alıyor?

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu