Teknoloji Haberleri

Snapdragon 820’li Akıllı Telefonlar Geliyor!

Reklam

Akıllı telefon markalarının bir çoğunun tercihi olan Qualcomm, yeni işlemcisi Snapdragon 820 ile mobil dünyasında fark yaratacak ve yeni çıkan “Amiral Gemilerin” tercihi olacak.

Qualcomm CEO’su Steve Mollenkopf, bu ay sonuna doğru (22-26 Şubat 2016) yapılacak olan MWC (Mobil Dünya Kongresi) etkinliğinde tanıtılacak olan bir çok akıllı telefon modelinin yeni işlemcileri Snapdragon 820′ yi kullanacağını belirtti. Steve Mollenkopf’ un bu açıklamasından sonra gözler Samsung Galaxy S7 üzerine çevrildi. Fakat gelen bilgilerde S7′ nın bazı modellerinde (ülkelere göre değişkenlik gösterebilir) bu yeni işlemci ile gelmesi bekleniyor.

CES 2016 etkinliğinde Snapdragon 820 işlemcisini kullanan ilk akıllı telefon LeTV LeMax Pro LeEco tarafından tanıtılmıştı.

MWC etkinliğinin ardından peşi sıra Snapdragon 820 işlemcisi kullanan akıllı telefonların tanıtımı muhtemel olacaktır. Kullanıcılar ve eleştirmenler tarafından başarısız bir işlemci olarak hafızalara kazınan 810′ un ardından bakalım Qualcomm firması ne gibi tepkiler alacak.

Göz Atın:  Snapdragon 820 & 815 Qualcomm'un Yeni İşlemcileri

Snapdragon 820 Neler Getirecek, Neler Vaat Ediyor?

  • Daha uzun pil ömrü
  • Yüksek Veri Hızı
  • WiGig (WiFi’ den 2-3 kat hız) desteği
  • Adreno 530 GPU sayesinde 4K video oynatabilme
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu