Teknoloji Haberleri

Tab Snooze Sekme Trafiğini Azaltıyor

Reklam

Bilgisayar başında internet trafiğimiz yoğun geçiyorsa haliyle birçok sekmeyi de açık tutmamız gerekebilir. Hatta bazı durumlarda açtığımız sekmelerin yoğunluğundan dolayı sekme simgesinin dışında sekmelerin isimlerini bile göremeyiz. Birbirine karışan sekmeler arasında şuan ihtiyaç duyduğumuzu bulmaya çalışırken yerine getirmemiz gereken işe odaklanmamız da haliyle mümkün olmaz. Fakat bu sıkıntının tarih olmasını sağlayacak mevcut bir çözüm yöntemi bulunuyor.

Tab Snooze sayesinde Chrome’da açık sekmeleri kapatmadan saklayabiliyoruz. Bu durum daha önce ihtiyacımız olduğu için arayarak zaman harcadığımız sekmeleri kaybetmememizi sağlıyor.

Tab Snooze eğer yeni bir sürümü gelmezse şuan için sadece Chrome’a özel hazırlandı. Bu eklenti tarayıcının üzerinde yoğunlaşan sekme trafiğini azaltma görevi üstleniyor. Tab Snooze aracılığıyla şuan için işinize yaramayacak fakat belirli bir süre sonra ihtiyaç duyacağınız sekmeleri kapatmadan saklayabiliyorsunuz. Kişisel tercihlerinize göre sakladığınız sekmeleri dilediğiniz zaman açabilirsiniz.

Tab Snooze
Chrome, Tab Snooze Eklentisi Sekme Trafiğini Azaltıyor!

Bilgisayarınızı hem görsel olarak hem de performans yönünden huzura kavuşturmak istiyorsanız bu konuda imdadınıza Tab Snooze eklentisi oldukça işinize yarayacak. Sekmelerin sürekli yukarıda açık durmaması bilgisayarın yalnızca görüntü yönünden düzenlemesini sağlamaz. Aynı zamanda fazla sekme açık olmadığı için sistem tarafından RAM kullanımı azalmış olur. Tab Snooze uygulamasına erişim sağlayabilmek için bu linki takip edin.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu