AndroTablet

Transformers 3 ve Transformers 3 Pro Tanıtıldı

Reklam

Sizlere teknoloji haberleri vermeye devam ediyoruz. Bu kez Asus’un yeni tabletleri olan Transformers 3 ve Transformers 3 Pro ile karşınızdayız.

Asus, yeni ürünlerini kullanıcılara sunmaya devam ederken, alışanlar için tasarladığı tabletlerini de görücüye sundu. Transformers 3 ve Tranformers 3 Pro adındaki yeni tabletlerin özellikleri neler? Kullanıcılarına neler sunuyor?

Transformers 3’ün Özellikleri

Asus’un yeni tabletleri ekran tarafında çok iyi özellikler sunuyor. İki tablet de 12.6 inç boyutlarında 2280×1920 çözünürlüğündeki ekrana ve 2280×1920 bu ekranlarda 275 ppi piksel yoğunluğuna sahip.

 

Transformers 3 Ve Transformers 3 Pro Tanıtıldı
Transformers 3 Ve Transformers 3 Pro Tanıtıldı

Her İhtiyaç Karşılanıyor

Reklam

USB Type-C desteği ve Thunderbolt 3 bağlantıları bulunan yeni tabletler, ayrıca Hormon Kardon hoparlörlerle güçlü bir ses sistemi sunuyor. Tabletlerde parmak izi okuyucu da bulunuyor.

Transformers 3 Pro’yu farklı kılan özelliklere bakacak olursak, ilk olarak kalınlığından bahsedebiliriz. 8.35 mm kalınlığındaki tablet, sahip olduğu stand sayesinde 170 derecelik bakış açılarından kusursuz görüntüler sunabiliyor.

Transformers 3 Pro’nun Özellikleri

Kullanıcılarına dizüstü bilgisayar deneyimi sunan cihaz, i7 işlemci, 16GB RAM, 1TB PCI x4SSD bulunduruyor. Pro olmayan versiyonu ise i7 işlemci, 512 GB SSD VE 8GB RAM bulunduruyor.

Transformers 3 Pro 999 dolardan, Transformers 3 ise 799 dolardan piyasadaki yerlerini alacaklar.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu