Sosyal Medya

Twitter Mobil Uygulamasına Veri Tasarrufu Eklenecek

Reklam

Twitter, mobil sürüm uygulamalara veri tasarruf özelliği ekliyor. Bu güncelleme beraberinde internet bağlantı hızı düzeyi normalin altında olan yada internet paket fiyatı yüksek olan ülke ve bölgeler hedefleniyor. Bu şekilde Twitter mobil uygulamasına veri tasarrufu ekleyerek bağlantı hızı düşük olanlara kolaylık getirmiş olacak.

Twitter’ın getirdiği son yeniliklerden bir tanesi olan “veri tasarrufu” hem Android hem de iOS platformları için geçerli olacak.

Mobil Twitter uygulamasını kullanmakta olan herkesin beğenisini kazanmayı başaran bu özellik, çeşitli seçenekler sunacak. Bu seçenekler sayesinde, videolar otomatik olarak oynatılmayacak ve görseller daha düşük kalitede yüklenecek.

Yukarıda video ve resimlerin kalite düzeyini kısıtlayabileceğimizden bahsetmiştik. Hangi kalite düzeyinde yükleneceklerini belirlemek içinde farklı seçenekler olacağı söyleniyor.

Tek bir tuşla açılıp – kapanacak olan bu özellik hızlı ve işlevsel olacak. Ayrıca kota sıkıntısı çeken ülkeler içinde büyük avantaj olacak bu özelliğin mobil veri tasarrufuna büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz.

Göz Atın:  Facebook, Youtube ve Twitter’a erişim sorunu
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu