LG

Vodafone Hızlı Davrandı: LG G5 24 ve 36 Ay Taksit imkanı!

Reklam

Gün içerisinde Mobil Dünya Kongresi 2016′ da tüm dünyaya duyurulan LG’ nin yeni amiral gemisi G5 için Vodafone elini hızlı tuttu. LG G5 Türkiye içerisinde 24, 36 ay taksit seçeneğiyle ile geleceğini Vodafone duyurdu.
Cihaz ile ilgili herhangi fiyat bilgisi olmamasına rağmen LG’ nin bu yeni amiral gemisini almak isteyenler Vodafone ile taksitli satış imkanından yakın zamanda yararlanabilecekler.

Merakla beklediğimiz LG G5 üstün teknik özelliklerin dışında kutu içeriğinde sunulan yan ürünler ile akıllı telefon kullanım deneyimini oldukça üst seviyeye çıkarıyor. Tasarım konusunda G5 ile ilgili ilk düşüncelerin pek olumlu olmadığını söyleyelim. Telefonun çıkarılabilir bataryaya sahip olması ise pek çok kullanıcının en çok hoşuna giden özelliği.

LG G5 Teknik Özellikleri:

Ekran: 5.3 inç Ekran (1440 x 2560 Çözünürlük)
İşlemci: Snapdragon 820
Batarya: 2800 mAh
Kamera: 16 Megapiksel çift arka
8 Megapiksel ön kamera
Diğer: Parmak izi okuyucu

Firmanın daha önceki G serisi telefonlarında bulunmayan parmak izi okuyucu özelliğini G5 ile birlikte kullanıcılarına sunması yine yeni amiral gemisinin en büyük artılarından birtanesi olarak öne çıkarken, “Always On” özelliği sayesinde hızlı şarj olan bataryaya sahip olması da batarya ve şarj konularında sıkıntı yaşayan kullanıcıları memnun edecek düzeyde.

Yakın zamanda Türkiye’ye gelecek olan LG G5’i satın almayı düşünüyorsanız bir süre bekledikten sonra Vodafone‘un sunacağı 24, 36 ay taksitli seçenekler ile birlikte cihazı satın alabileceksiniz.
Vodafone LG G5 sayfası için buraya tıklayın.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Hakan

Özellikle akıllı telefonlara karşı ilgisi bulunan yazarımız, güncel haberleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu