LG

VoLTE Özelliği Artık LG G5 İçin de Kullanılabilir!

Reklam

Dünyadaki ilk modüler amiral gemisi akıllı telefon modeli olma statüsüne sahip olan G5 modeli için büyük riskler alan LG firması söz konusu cihazın yazılım geliştirmeleri adına büyük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Şirket tarafından yayınlanan son güncellemeyle birlikte bu telefonlar artık VoLTE özelliğine sahip oldular. Daha öncede LG firması LG G4 ve LG V10 isimli cihazlarında VoLTE özelliğini sunmuşlardı.

VoLTE Özelliği Ne İşe Yarar?

Volte Özelliği Ne İşe Yarar

Şimdi gelelim bu özelliğin ne işe yaradığına… Telefonlarında bu özelliğe sahip olan LG G5 sahipleri 4G şebeke hattı üzerinden HD kalite düzeyinde sesli görüşmeler yapabilecekler. Ayrıca VoLTE özelliği devrede olduğu vakit 4G şebekesinin mevcut olduğu bölgelerde daha kuvvetli şebeke sinyalleri alınabilecek.

VoLTE özelliği uzun zamandır birçok akıllı telefon modelinde bulunuyor. Yani yeni tanıştığımız bir özellik değil. Fakat ülkemizde 4.5G teknolojisinin yeni devreye girmiş olması nedeniyle son zamanlarda çok fazla ön plana çıkmaya başladı.

Göz Atın:  LG G5 SE Modeli Geliyor!

LG G5 kullanıcıları söz konusu özelliğe sahip olmak adına yalnızca telefonlarında yer alan güncelleştirmeleri denetlemelidir. Denetlenen son güncellemeler telefona kurulduktan sonra VoLTE özelliği LG G5 akıllı telefon modellerinde yer alacak ve telefon sahipleri 4G şebekesi üzerinden HD kalite düzeyinde sesli görüşme yapabilecekler.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu