Sosyal Medya

WhatsApp 2019’da Hangi Cihazlara Destek Vermeyecek? Listesi Açıklandı

Reklam

Akıllı cihaz, tablet ve kullanılabilir diğer ortamlarda kullanıcı sayısı 1.5 milyarı aşan WhatsApp uygulaması öne sürdüğü güvenlik gerekçelerinden dolayı, bazı cihazlardan desteğini çekiyor. Peki, WhatsApp 2019’da hangi telefonlarda açılmayacak? WhatsApp’ın 2019’da desteğini çekeceği akıllı telefon listesini sizler için hazırladık.

WhatsApp 2019’da hangi telefonlarda açılmayacak konusuna ilişkin özel bir liste hazırlanmış değil. Telefon markaları yerine, ilgili cihazın taşıması gereken sistem özelliklerine yer verilmiş durumda. Yani önümüzdeki yıl kullanmış olduğunuz telefonda WhatsApp çalışmıyor sorunuyla karşılaşmamak için belirttiğimiz sistem özelliklerini taşımasında fayda olacak.

WhatsApp’ın 2009 itibariyle destek vermeyi telefonlar şöyle:

  • Windows Phone 8.1 işletim sistemine sahip akıllı telefon modelleri ve üzeri
  • iOS 7 ve ileri sürümler
  • Android 4.0 ve üzeri
  • Nokia S40 işletim sistemine sahip cihazlar.

Bu cihazlarda WhatsApp’ı yıl sonuna kadar kullanmaya devam edebileceksiniz. Ancak bu özellikleri taşıyan telefonlara sahipseniz ve yeni yılda da WhatsApp kullanmaya devam etmek istiyorsanız ilgili cihazları elinizden çıkarmanız ve WhatsApp 2009’da hangi telefonlarda kullanılabilir öğrenerek, yeni bir cihaz satın almanız gerekmektedir.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu