Sosyal Medya

Whatsapp’ a Bir Çok Özellik Eklendi!

Reklam

Whatsapp, uzun zamandır gündemde olan yeni özellikleri ile tekrar karşımıza çıkıyor. Whatsapp, güncellemesini yapan kullanıcılar artık yeni çıkan yazı stillerini de kullanılabilir duruma geldiler. Whatsapp güncellemesinin en çok ilgi çeken özelliklerinden birisi de hızlı cevap özelliği oldu.

Hızlı yanıt özelliği sayesinde , Whatsapp üzerinden mesaj geldiğinde bildirim kısmından bu mesaja yanıt verebilir, emoji gönderebilir ve hatta sesli mesaj bile ekleyebiliyoruz.

Haberin başında belirttiğimiz gibi Whatsapp’a bu güncelleme sayesinde yeni yazı stilleri özelliği de geldi. Böylece Whatsapp üzerinde mesajlarımız sırasında kalın, italik, üzerü çizili şekilde mesajlar göndermek mümkün.

Bu özellikleri kullanabilmemiz için ise yazacağımız metinlerin arasına bazı semboller koymamız gerekiyor. Örneğin italik yazmak için , italik yazacağımız metinin başına ve sonuna alt tire işareti eklememiz gerekmektedir. _DENEME_ şeklinde yazıp yolladığımız zaman DENEME kelimesi karşı tarafa italik olarak gider. Kalın yazmak için ise *DENEME* kullanıyoruz. DENEME kelimesi karşı tarafa kalın olarak gitmektedir.

Ayrıca yeni gelen bu güncelleme ile okunmadı olarak gösterme, arşivleme, gruplardan çıkma gibi işlemleri toplu olarak yapmak mümkün.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu