Sosyal Medya

WhatsApp Etiketleme Özelliğine Sahip Oluyor!

Reklam

WhatsApp çok tercih ediliyor olduğundan, grup konuşmaları da WhatsApp kullanıcıları açısından büyük önem teşkil ediyor. Kullanıcılar bazen sıkıldıkları için bazen de yoğun iş, eğitim mesaisinden dolayı söz konusu grup konuşmalarını takip edemiyorlar. Yani kendilerine seslenen arkadaşlarının ne dediklerini kaçırıyorlar. WhatsApp Etiketleme Özelliğine Sahip Oluyor haberimizin detaylarını beraber inceleyelim.

Grup Konuşmaları İçerisinde Mesajların Gözden Kaçması Önlenecek

WhatsApp üzerinde yer alan grup konuşmalarında mesajların gözden kaçması olası bir durum. Çünkü sohbet koyuysa ve siz gruba bakmak için pek fazla vakit bulamıyorsanız konuşmalar ister istemez yukarı kayıyor ve onları bulmak oldukça zor oluyor. Kısaca konuşmanın hitap edilen kişiye ulaşacağı konusunda herhangi bir garanti yok. WhatsApp geliştiricileri de büyük sorunlara neden olabilecek bu durumun ortadan kaldırılması adına “etiketleme özelliği” adında yeni çalışmalar yapıyor.

Whatsapp Etiketleme Özelliğine Sahip Oluyor!

Etiketleme; Instagram, Slack ve Twitter’a benzerlik taşıyor

Grup konuşmaları dahilinde bir kişiye ulaşmak gerektiğinde @isim şeklinde söz konusu kişi etiketlenebilecek. Bu şekilde hitap ettiğiniz kişiye WhatsApp bildirim gönderecek ve grup konuşmaları içerisinde kendisine seslenildiğini bildirecek.

Bir Diğer Bomba Özellikte Grup Davetiyesi!

WhatsApp grup konuşmalarında tüm ipler, grup yöneticisinin elindeydi. Yani konuşmada yer alması gereken tüm kişileri yöneticinin eklemesi gerekiyordu. Harici üyeler yeni bir kişi eklemek adına davetiye gönderemiyorlardı. Grup Davetiyesi özelliğiyle birlikte bu sorunda ortadan kaldırıldı ve artık gruba üye olan kişilerde konuşmaya yeni kişileri davet edebiliyor olacaklar.

Göz Atın:  Facebook Tasarımını mı Değiştirecek?

Yukarıda sözü geçen tüm özellikler şimdilik yalnızca Beta sürümünde yer alıyor. Tüm kullanıcılar için geçerli hale gelmedi. Ancak aradan pek fazla zaman geçmeden bu özelliklerin tüm kullanıcılara sunulmasını bekliyoruz.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu