Sosyal Medya

Whatsapp İle Zip Dosyası Gönderilebilecek!

Reklam

Günlük hayatımızda anlık mesajlaşma için belkide en çok kullandığımız uygulamaların başında gelen Whatsapp, 2016 yılı içerisinde birbirinden kullanışlı yeni özellikleri kullanıcıları ile buluşturuyor. Geçtiğimiz günlerde “şifreleme” ve “pdf gönderimi” özelliklerini 1 milyarı aşkın kullanıcısına sunan Whatsapp, birbirinden farklı formatta dosyaların gönderimi için çalışmakta.

En son yeniliği ise Zip uzantılı dosya gönderimini kullanıcılarına duyuracak. Bu sayede artık Whatsapp’ da sıkıştırılmış Zip dosyalarını gönderip alabileceğiz. Zip dosya gönderiminin aktif hale gelmesi demek aslında tüm dosya türlerini gönderip alabileceğimiz anlamına geleceğinden, dosya formatı sınırlamasının kalkması anlamına geliyor.

Whatsapp İle Zip Dosyası Gönderilebilecek!

WhatsApp’ın Zip uzantılı dosya gönderimi özelliği getirmesinden sonra gelecek diğer önemli özelliklerden biri de “Sesli mesaj kayıt” ve “Sesli mesaj gönder” olacak.

Whatsapp kullanıcıları şu anda mesajlaşma bölümünde bulunan kayıt butonu aracılığıyla sesli mesaj gönderimi yapabiliyor. Buna ek olarak telefonla konuşma sırasında, sesli bir mesaj kaydedebilecek ve gönderebilecek. Bu özelliğin ilk olarak iOS platformunda kullanıma sunulacağı gelen bilgiler arasında.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu