Uygulama

WhatsApp Kullanamayan Eski Telefon Sahipleri İçin Çözümler

Reklam

WhatsApp geliştiricileri 1 Ocak tarihi itibariyle Nokia S40 serisi cihazlara yönelik desteğini kestiler. Bir süre sonra yine bazı telefonlara ilişkin aynı yönde kesintiler bekleniyor. Peki, bu telefon sahipleri yeni bir cihaz almak yerine hangi yöntemlere başvurabilirler? İşte detaylar…

WhatsApp’a 24 saat ihtiyaç duymuyor ve ara sıra iletişimde kalabilmek için kullanıyorsanız yeni bir telefon almak dışında da, WhatsApp’a girmek için bazı çözümler mevcut.

WhatsApp uygulamasına bilgisayardan giriş yapmak için BlueStack uygulamasını veya VirtualBox üzerine Android işletim sistemini kuruyor ve WhatsApp uygulamasını bu şekilde bilgisayara indirebiliyorsunuz. WhatsApp’ı indirdikten sonra, telefona kurar gibi programa numaranızı girmeniz ve telefonunuza gelecek onay mesajını beklemeniz gerekiyor. Mesajdaki kodu sisteme girdikten sonra PC üzerinde WhatsApp aktif hale gelecektir.

Yeni bir telefon satın almak yerine WhatsApp’ı bilgisayarda kullanmayı tercih ettiyseniz dikkat etmeniz gereken birkaç unsur var. Öncelikli olarak bu uygulamada sürekli olarak kişilerinizle irtibat kuracağınız için virüs olmayan, temiz bir bilgisayara kurulum yaptığınızdan emin olun.

İlave olarak bilgisayar açık olsa da 24 saat bildirim gelmeyecektir. Bilgisayar açıkken WhatsApp bildirimlerini almaya devam etmek için kurulumunu yapmış olduğunuz Android işletim sistemini de sürekli olarak ekranda açık tutmanız gerekiyor.

WhatsApp için sanal Android işletim sistemi nasıl kurulur, ayarları nasıl yapılır yarınki yazımızda kullanıcılarımız için ele alacağız.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu