Uygulama

WhatsApp Parmak İzi Okuyucu Nasıl Açılır?

Reklam

WhatsApp parmak izi okuyucu özelliği uzun zamandan beri mesajların gizliliğini korumak adına beklenen bir özellikti. Uzun bir bekleyişin ardından nihayet bu özelliğin kullanıcılara sunulacağı sızıntısı ortaya çıktı. Şuan için yayında olmasa da bu özelliğin resmi olarak devreye girmesiyle birlikte WhatsApp mesajlarınızın %100 güvenliği sağlanmış olacak. Peki, WhatsApp parmak izi okuyucu özelliği nasıl açılır?

WhatsApp uygulaması kendi türü arasında kullanıcı kitlesi en geniş olan mesaj uygulaması. Kitle geniş olunca uygulama geliştiricilerine giden yeni isteklerin ardı arkası da kesilmiyor. Ancak bu yazımızda ele aldığımız WhatsApp parmak izi okuyucu özelliği uzun yıllardır en çok gereksinim duyulan geliştirmelerden bir tanesi olarak biliniyor.

WhatsApp Parmak İzi Okuyucunun Özelliği Ne Olacak?

WhatsApp parmak izi okuyucusunun ana amacı mesajların gizliliğini sağlamak olacak. Mesela işte veya sosyal hayatta bir arkadaşınıza telefonunuzu emanet verdiğiniz zaman mesajlarınızı okuyup okumadığı konusunda herhangi bir şüpheye kapılmayacaksınız. Böylece gizlilik konusunda %100 oranında bir güven sağlanmış olacak. İlave olarak bu özelliğin öncesinde WhatsApp mesajlarının gizliliğini sağlamak adına kullanılmakta olan 3. parti güvenlik yazılımlarına da kesinlikle ihtiyaç kalmayacak. Mesela bu yazılımların hata verip çalışmaması halinde, yazılımla gizlenmiş olsa bile WhatsApp mesajları bugda kalıp görüntülenebiliyordu. Yeni özellikte bu risk de tamamen ortadan kalkmış olacak.

WhatsApp Parmak İzi Okuyucu Nasıl Açılır?

WhatsApp parmak izi okuyucuyu açmak için herhangi bir program kurmaya ihtiyacınız yok. Bu konuda size yardımcı olacağı söylenen uygulamaların tehlikeli olduğunu unutmayın. Ayarlar > Hesap > Gizlilik yolunu takip ettiğinizde WhatsApp parmak izi okuyucu özelliğini açmış olacaksınız.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu