Teknoloji Haberleri

Windows 10’un Çıkış Tarihi Hemen Hemen Belli Oldu!

Reklam

Ünlü teknoloji bloglarından TheVerge ve Microsoft firmasına yakın olan kaynaklara göre Windows 10 Temmuz ayının sonlarına doğru Microsoft tarafından duyurulacak. Daha önceleri AMD CEO’su Lisa Su Microsoft 10′ un çıkış tarihiyle ilgili bilgiler vermiş fakat Microsoft tarafından herhangi bir doğrulama olmamıştı.

Dünyaca ünlü teknoloji devi Microsoft firmasına yakın kaynaklar 29 Temmuz günü Windows 10‘ un duyurulacağına dair bilgiler veriyor. Bu tarih ile ilgilibir diğer bilgi ise Rus kaynaklı. Tüm bu verileri ele aldığımızda hepimizin merakla beklediği Windows 10 artık çok yakın bir tarihte duyurulacak.

Microsoft firmasının işletim sistemi politikasını bilenler Windows 10’ a vereceği güncelleme desteğinden emin. Şu an bir çok tester tarafından kullanılan Windows 10 bir takım hatalar belirtmekle beraber firma işletim sisteminin çıkmasıyla birlikte yaşanabilecek açıklara karşı güncelleme yapacaklarını şimdiden duyurmuş durumda.

Kaynak: TheVerge

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu