Teknoloji Haberleri

Windows 10’un Yayınlanma Tarihi Resmi Olarak Açıklandı

Reklam

Microsoft’un beklenen işletim sistemi Windows 10, 29 Temmuz tarihinden itibaren yayınlanacak.
Firma 2014 yılında (Eylül) Windows 10 açıklamasını yaparak, geliştirilen iyileştirmelerden teknoloji kamuoyuna bilgiler vermişti. Microsoft’un Windows şefi Terry Myerson resmi açıklama yapmasıyla 29 Temmuz 2015 yılında yayınlanacağı açıklandı. (Windows 10’un Çıkış Tarihi Hemen Hemen Belli Oldu! haberimizi geçtiğimiz günlerde yayınlamıştık.)

Windows 7 ve 8 işletim sistemlerine sahip olan bilgisayarlar, 29 Temmuz tarihinden itibaren Windows 10’a yükseltmeye başlayabilecek.

Microsoft, Windows 10 güncellemesinin tüm Windows cihazlarıyla uyum içerisinde çalışması için çok titiz bir şekilde çalıştıklarını ve güncelleme sürecinin kullanıcılara çok iyi bir deneyim yaşatması için çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Windows 7 veya 8 işletim sistemini kullanıyorsanız (orjinal) sizlerde bu linkten 29 Temmuz tarihinde Windows 10 kullanımına başlayabilirsiniz.

 

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu