Xiaomi

Xiaomi: Fiyat Performans Rekortmeni Redmi 3 Pro

Reklam

Uzakdoğunun yükselen teknoloji markası ve ülkemizde de merakla takip edilen Xiaomi, şimdiye kadar piyasaya sürdüğü akıllı telefonlarda herzaman fiyat/performans dengesine dikkat etmeyi sürdürerek, Redmi Note 3′ ün kardeşi Redmi 3′ ü geçen sene piyasaya süren Xiaomi şimdi de fiyat/performans rekortmeni yeni amiral gemisi Redmi 3 Pro adını verdiği yeni akıllı telefonunu tanıttı. Xiaomi Redmi 3 Pro tam bir performans canavarı!

Ekranı 5 inç olan, HD çözünürlüğün sahip olan Xiaomi Redmi 3 Pro, işlemci tarafında ise 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 616′ dan güç alıyor. Grafik işlemcisi de oldukça güçlü olan Adreno 405 kullanmakta.

Xiaomi: Fiyat Performans Rekortmeni Redmi 3 Pro
Xiaomi: Fiyat Performans Rekortmeni Redmi 3 Pro

Bellek tarafında ise 3 GB RAM, dahili hafızasıda 32 GB olan Redmi 3 Pro’ nun hafızası microSD kart ile 128 GB’ a kadar genişletme imkanı veriyor.
5 megapiksel ön kameraya çift LED flaşlı ve Full HD video çekimi yapabilen 13 megapiksel çözünürlüklü ana kamera eşlik ederken, telefonun 4100 mAh’lık bataryası HD çözünürlüklü ekran ile birleşince ortaya gayet güzel ve şaşırtıcı bir kullanım süresi çıkıyor.

Kutu açılımında ise Redmi 3 Pro bizleri MIUI arayüzü ile karşılıyor. Android 5.1 Lollipop işletim sistemini kullanan Xiaomi Redmi 3 Pro’ nun renk seçenekleri ise;
Altın, gri ve gümüş.
Yukarıda saydığımız teknik özelliklere sahip Xiaomi Redmi 3 Pro fiyatı ile de şaşırtıyor. Redmi 3 Pro 138 dolar gibi gerçekten etkili bir fiyat ile teknoloji severlerin karşısına çıkacak.

Redmi 3 Pro’ nun Çin pazarında 6 Nisan’dan itibaren satılmaya başlayacağını hatırlatalım. Ülkemizde ise ne zaman satışa sunulacağı ile ilgili herhangi bilgi bulunmuyor.

Xiaomi Redmi 6 Türkiye Fiyatı Ne Kadar? Sonunda Belli Oldu

Reklam

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu