Android

Xiaomi için Android güncelleme listesi yayınlandı

Reklam

Bildiğiniz gibi Xiaomi kısa süre içinde mobil cihazları için Android Pie ve Android Oreo güncellemelerini yayınlayacaktı. Xiaomi kullanıcıları tarafından merakla beklenen güncellemeler konusunda bugün yeni gelişmeler oldu. Xiaomi için Android güncelleme listesi yayınlandı.

2018’in son çeyreğinde daha önce belirlenen akıllı telefonları için Android Oreo ve Android Pie güncellemeleri yayınlayacak olan Xiaomi’nin Android güncelleme planı yayınlandı. Yayınlanan listeye göre 2018 yılının sonlarına doğru akıllı telefonlar için güncelleştirmeler başlayacak.

Yayınlanan listeye göre, birçok Xiaomi modeli Android Oreo güncellemesi alacak. Son Android sürümünün ise Mi Max 3, Mi 8 serisi, Mi Mix 2s modelleri için geleceğini söyleyelim. Ancak yayınlanan listede Mi 5X, Mi 5s Plus, 5A Plus, 5A ve Red 5 modellerinin henüz çözülmemiş sorunları nedeniyle güncellemelerini daha geç alacağı belirtildi. Bunlar haricinde diğer akıllı telefonlarda herhangi bir yazılım problemi olmadığının altı çizildi.

Geçen günlerde teknoloji devi firma yaptığı açıklamayla eski akıllı telefonlar için güncelleme gelmeyeceğini belirtmişti. Fakat hangi akıllı telefonlar için güncelleme desteğinin kesileceğini belirtmemişti. Xiaomi yetkilerinin kısa süre içinde güncelleme desteğinin kesileceği modelleri açıklaması bekleniyor

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu