Xiaomi

Xiaomi Kendi İşletim Sisteminin Peşinde

Reklam

Akıllı telefon satışlarında harika bir ivme yakalayan Xiaomi, bu başarısını kendi işletim sistemini geliştirerek, bu alanda da başarı elde etmek istiyor. Şuanda kullanılan MI isimli arayüzü ve uygulamalarının, Xiaomi kullananlar tarafından olumlu tepkiler alması, firmanın kendi işletim sistemini kurması ve daha fazla kullanılır hale getirmesi için adımlar atmasına neden oldu.
Kullandığı arayüzü Android işletim sistemi üzerinden kullanıcılarına sunan Çinli üretici, adını bile şimdiden duyurduğu miui işletim sistemini kurmak ve diğer firmalarında kullanımına sunmak için kolları sıvadı.

Xiaomi Kendi İşletim Sisteminin Peşinde; Mios
Xiaomi Kendi İşletim Sisteminin Peşinde; Mios

Xiaomi her ne kadar kendi işletim sistemini kurma çabasında olsa da, firmaya yakın bazı isimlerin sosyal medya aracılığı ile yaptığı açıklamalara bakılırsa, firmanın bunu başarabilmesi için yeterli kaynağının bulunmadığı anlaşılıyor.

Önümüzdeki yıllarda Xiamio’nun bu atağının ne derece gerçekleşeceği bilinmezken, firmanın kararlılığı başarıya ulaşabileceği konusunda ip uçları veriyor. Xiaomi hakkındaki düşüncelerinizi, yorum panelimizden ücretsiz olarak paylaşabilirsiniz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu