Xiaomi

Xiaomi Max’ dan Şaşırtıcı Ekran Boyutu!

Reklam

Çin’ in en önemli akıllı telefon üreticilerinden, son 2-3 yıldır dünya akıllı telefon piyasasında sesini hızla duyuran Xiaomi firması, geçtiğimiz haftalarda anket düzenlemiş ve yeni çıkaracağı phablet cihazı ile ilgili kullanıcılardan fikirler almıştı. Xiaomi severlerinin oldukça hoşuna giden, başka markaların yapmadığı bu anket büyük ilgi görmüş durumda. Ankette isimler sorulmuş, seçenekler arasında Xiaomi Pro, Xiaomi Plus, Xiaomi Big, ve Xiaomi Max sorulmuştu. Bu dört seçenekten sonuncusu olan “Xiaomi Max” adı bir kaç saniye içinde oyların büyük çoğunluğunu almıştı.

Xiaomi Logo

Ankette seçeneklere baktığımızda ise beklenen akıllı telefonun oldukça büyük bir ekrana sahip olacağı zaten konuşuluyordu. Xiaomi tabii ki bu söylentiler hakkında herhangi bir açıklama bugüne kadar yapmadı. Bugün @onLeaks tarafından sosyal medya devi Twitter’ da yapılan bir paylaşım Xiaomi Max adını alacağı belirtilen cihazın ekran boyutu hakkında önemli ipuçları veriyor. Sızıntıların efendisi olarak nitelendirdiğimiz @onLeaks ile ilgili daha önceleri de haberler yapmıştık. Verdiği bilgilerin doğruluğu ile ön plana çıkan sızıntıların efendisi, Xiaomi Max ile ilgili paylaşımı ses getirdi.

Reklam

Sızıntı kaynağı, yayınladığı Xiaomi Max ekran panel resmi ile bu yeni phablet kategorisine ait yeni akıllı telefonun 6.4 inç büyüklüğünde olacağını açıkladı. Xiaomi Max hakkındaki diğer söylentiler ise akıllı telefonun ekranın Quad HD çözünürlüğe sahip olacağı ve Qualcomm Snapdragon 820 yonga setinden güç alacağı yönünde.

Xiaomi Max akıllı telefonun diğer teknik özellikleri detayları ve çıkış tarihi henüz bilinmiyor. Fakat bu dev ekranlı cihazın önümüzdeki günlerde daha detaylı bilgilerin paylaşılacağı gelen bilgiler arasında.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu