Xiaomi

Xiaomi Mi 5 Tanıtım Tarihi

Reklam

Çin merkezli akıllı cihaz üretimi yapan Xiaomi, 24 Kasım günü hazırladığı özel etkinlikte Xiaomi Mi Pad tabletinin ve Redmi Mi Note 3 akıllı telefonunun tanıtımını resmen yaptı. Bu tanıtımların yanı sıra Xiaomi firmasının amiral gemisi olan “Xiaomi Mi 5 tanıtımı” da akıllara geldi. Xiaomi Mi 5 tanıtımı yapılacak mı diye sorulurken, söz konusu olan tanıtım gerçekleşmedi.

Xiaomi Mi 5 hakkında bilgi veren Xiaomi CEO’su Xiaomi Mi 4 tanıtımı üzerinden yaklaşık olarak 16 ay geçtiğini ve büyük telefon şirketlerinin telefon tanıtımı için genelde 12-18 aylık bir zamana ihtiyaç duyduklarını belirtti. Buradan yola çıkarak birkaç ay içerisinde Xiaomi Mi 5’in tanıtımının yapılacağını da söyleyebiliriz. CEO Mi5’i inanılmaz bir telefon olarak tanımlarken, Xiaomi Mi 5 ne zaman tanıtılacak sorusuna cevap aranıyor.

Analist Pan Jiutang tarafından basına verilen demeçlere göre Bahar Şenliği ardından Xiaomi Mi 5’in tanıtılması bekleniyor. Analist tarafından yapımlara göre şirket Xiaomi Mi 5’e yoğun bir kullanıcı talebi olacağını düşünmesi sebebiyle ürün üretimini artırmayı planlıyor.

Xiaomi Mi 5 Hangi Teknik Özelliklere Sahip?

Ortaya atılan söylentilere göre Xiaomi Mi 5’in 1080 x 1920 çözünürlüğe sahip 5.2 inç ekranda olacağı, dört çekirdeğe sahip CPU ve Adreno 530 GPU donanımlarına sahip Snapdragon 820 işlemci modeli, 3000 mAh pil, 4GB RAM gibi oldukça gelişmiş üst düzey telefon özelliklerine sahip olacak.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu