Xiaomi

Xiaomi Mi Band 2 ve Mi Max Sızdı

Reklam

Akıllı cihaz sektörü büyük bir kitleye hitap ediyor ve yaşanan gelişmelerin sır gibi saklanması neredeyse imkansız hale gelmiş durumda. Durum böyle olunca, yeni bir telefon ya da herhangi bir cihaz hakkındaki bilgiler hemen sızıyor. Bu sıralar Çinli firma Xiaomi’ nin tanıtmasını beklediğimiz Mi Band 2 ve Mi Max ürünlerine ait yeni sızıntılar ortaya çıktı. Bu sızıntılarda telefonun fotoğrafları ve teknik özelliklerine ilişkin detaylar bulunuyor.

Mi Max Modelinin Özellikleri
Genel anlamda Mi Max modeli, firmanın Mi Note ve Mi Note Pro modellerine büyük ölçüde benzerlik gösteriyor. Metal kasası olan Mi Max, kullanıcılarına 6 inçlik bir ekran sunuyor.
Donanım konusuna geçecek olursak, bu modelde 32 GB dahili hafıza, 3 GB RAM, 6 çekirdek Qualcomm Snapdragon işlemci, 16 MP çözünürlüğünde arka kamera ve 5 MP çözünürlüğünde ön kamera olacak
Özellikler bir amiral gemisini anımsatmasa da, büyük ekranlı telefondan yana olan kullanıcılar için gayet uygun denebilir.

Mi Band 2
Ve aksesuar konusuna gelelim. Mi Band 2 de yenilendi. Üç Led ışık yerini yeni bir ekrana bıraktı. Ekranda fitness ile ilgili bilgiler ve bildirimler yer alacak. Xiaomi kullanıcıları bu banda sadece 16 $ gibi uygun bir fiyatla sahip olabilecek.

Xiaomi Mi Band 2 Ve Mi Max Sızdı
Xiaomi Mi Band 2

İki ürünün de 10 Mayıs’ta tanıtılması bekleniyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu