Sosyal Medya

Yeni WhatsApp Güncellemesi Yayınlandı!

Reklam

Mesajlaşma uygulamaları içinde en çok tercih edilen olan WhatsApp bugün yayınladığı güncelleme ile hangi yenilikler getirdi? Kullanıcıların şikayetleri sonrasında hangi özellikler devre dışı bırakıldı? İşte haberimizin detayları…

WhatsApp sunulan güncelleme ile geçen günlerde gelen ve bir çok kullanıcı tarafından eleştirilen ve çoğu kullanıcının da “Whatsapp, Snapchat’e döndü!” gibi veryansınlarına neden olan HAKKIMDA kısmı bu güncelleme ile tekrar geri gelmiş oldu.

WHATSAPP’A YENİ GELEN ÖZELLİKLER

  • Hakkımda özelliği geri getirildi. Metin ya da emoji olarak durum paylaşılabilecek.
  • Videoları indirmeden izleyebilme imkanı getirildi.
  • Karanlıkta fotoğraf ve video kalitesini arttırmak için geliştirme yapıldı.
  • Fotoğraf çekildiğinde düzenleme seçenekleri geliştirildi.

Yeni Whatsapp Güncellemesi Yayınlandı!

WHATSAPP’DA BU HATAYA DÜŞERSENİZ HESABINIZI 7 GÜN UNUTUN!

Whatsapp’a yakın zamanda gelen güncellemelerden biri de “İki aşamalı doğrulama sistemi”. Ayarlar sekmesinden Hesap Ayarları kısmına tıklayarak ulaşılan bu özellik sayesinde kullanıcılar WhatsApp’a ekstra bir şifre eklemenizi sağlıyor.

Telefon değiştirmeniz ya da Whatsapp hesabınızı farklı bir telefonu istemeniz durumunda bu şifre sizden isteniyor. Eğer şifreyi unuttuysanız eskisi gibi sadece SMS olarak hesabınızı doğrulayabiliyorsunuz ancak 7 gün boyunca hesabınızı kullanamıyorsunuz. Şifrenizi unuttuysanız 7 gün sonunda tüm mesajlarınızın silineceği de unutmamanız gereken diğer bir konu.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu