Sosyal Medya

İngiltere Kraliçesi Sosyal Medya Editörü İşe Alacak!

Reklam

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, kraliçelik makamında kaldığından beri renkli televizyondan, akıllı telefona, internet kullanımına kadar birçok teknolojik gelişime şahitlik etti. İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, sosyal medya hesaplarını kullanıp, kendisi hakkında bilgileri paylaşacak sosyal medya editörü arıyor. Britanya Kraliyet Monarşisi’nin resmi internet sayfasında duyurulan ve işe alınacak sosyal medya editörüne ilanında yıllık 50 bin Sterlin maaşla ve 33 gün yıllık izin, ücretsiz öğle yemeği ve ikramiyelerin de bulunacağı müthiş iş fırsatı ilan edildi.

İngiliz gazete Daily Mail haberine göre, sosyal medya editörünün, sosyal medya hesaplarını yönetmesi yanında dünya çapında daha fazla ziyaretçi ve takipçi kazanması da sosyal medya editöründen isteniyor.

İngiltere Kraliçesi Sosyal Medya Editörü İşe Alacak!
İngiltere Kraliçesi Sosyal Medya Editörü İşe Alacak!

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth ilk sosyal medya deneyimini Twitter ile yaşamış ve ilk tweetini 2014 yılında Londra’daki Bilim Müzesi’ni ziyaretinde göndermişti. İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’ in halen dünya genelinde 2.16 milyon Twitter takipçisi bulunuyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu