Nasıl Yapılır?
Trend

YouTube Açılmıyor Hatası Nasıl Düzeltilir?

Telefondan Youtube'a giremiyorum nasıl çözülür? Güncel - 2023

Reklam

YouTube açılmıyor hatası, Android ve iOs kullanıcılarının karşılaşmakta olduğu en can sıkıcı problemlerden bir tanesidir. Peki; YouTube açılmıyor sorunu, video yüklenmiyor, youtube çöktü mü?, telefondan youtube giremiyorum hatası nasıl düzeltilir, sorunu düzeltmek için hangi yolları izlemek gerekiyor? İşte detaylar…

YouTube, kullanıcıların video yüklemesi ve paylaşması için çevrimiçi bir platform sağlayan bir video akış hizmetidir. YouTube, dünyanın en popüler web sitelerinden biridir ve her ay 1,5 milyar aktif kullanıcıya sahiptir. Dakikada 300 saatten fazla video yükleniyor ve 80’den fazla dilde mevcut.

YouTube videoları öncelikle gençlerden yetişkinlere kadar geniş bir internet kullanıcısı demografisi tarafından izlenir ve site çeşitli içerik türlerini bildirir.

Youtube Açılmıyor

YouTube açılmıyor hatası Android kullanıcılarının canını sıkmaya devam ediyor. Telefona zarar vermemek için ayarlarını fazla karıştırmak istemeyenlerse bu can sıkıcı sorunla yaşamaya devam ediyorlar.

Şimdi YouTube açılmıyor hatasını düzeltmek için yapılması gerekenlere detaylı olarak değinelim. Telefondan youtube’a giremiyorum bu sorunu nasıl halledebilirim diyorsanız mutlaka yazımızı okumaya devam edin.

YouTube açılmıyor hatasıyla karşılaşmanızın en muhtemel nedeni uygulama güncellenirken yaşanan bir donmadır. Dolayısıyla siz neden bozulduğunu fark etmezsiniz ve bu nedenle çözüme gitmekte güçlük yaşayabilirsiniz.

Reklam

Yukarıdaki adımda YouTube hala açılmadıysa, uygulamanın güncel sürümünü telefonunuzdan kaldırın ve cihazı kapatıp tekrar açtıktan sonra güncellemeyi bir daha yükleyin. Youtube neden açılmıyor sorunuza cevap aramaya devam ediyoruz.

Hala YouTube açılmıyor hatası almaya devam ediyorsanız Google hesapları genelinde bir sorun yaşıyor olabilirsiniz. Bu bakımdan Google hesaplarını silip, en baştan hesaplarınıza giriş yapmanız bu problemin ortadan kalkması adına olası bir çözüm yoludur.

YouTube Açılmıyor mu? İşte Bu Sıkıntıyı Düzeltme Adımları

Youtube Telefonunuzda Açılmıyor Mu?

Akıllı telefonunuzdan youtube uygulaması ile yada herhangi tarayıcınızla youtube videolara erişemiyorsanız aşağıdaki adımları takip ederek sorunun çözebilirsiniz.

  • Android telefonunuzu kapatın ve tekrar açın,
  • Çevrenizde akıllı telefonu olan var ise onunla deneyin,
  • YouTube’u farklı bir tarayıcıda açmayı deneyin,
  • Cihazınızı yeniden başlatın ve tekrar deneyin,
  • İnternet bağlantınızı kontrol edin. Youtube’u açmak için internete bağlı olmanız gerekir. Eğer internete bağlı değilseniz, lütfen internet bağlantınızı kontrol edin ve internete bağlanmayı deneyin.
  • Telefonunuzda kurulu herhangi bir tarayıcı ile giriş yapmayı deneyin,
  • Güncelleme kontrolü yapın,
  • Telefonunuzun tarihi yanlış olabilir,
  • Ön bellek ve verilerinizi temizledikten sonra deneyin, ayarlar – uygulamalar – youtube
  • Youtube açılmıyor ve hata bildirimi ekranı çıkıyorsa geri bildirim yapın,
  • Google’ un diğer servislerini deneyin, Gmail gibi. Goolge servisleri anlık çökmüş olabilir.
  • Sosyal medyayı kontrol edin Youtube ülkemizde yasaklanmış olabilir.
  • Telefonunuzda virüs taraması gerçekleştirin.
  • YouTube uygulamasının güncellemelerini kaldırın, ayarlar – uygulamalar -youtube
  • Youtube uygulamasını güncelleyin. Eğer uygulamanız güncel değilse, Youtube’u açmada sorun yaşayabilirsiniz. Uygulamanızı güncelleyin ve Youtube’u tekrar deneyin.
  • Antivirus yazılımınızı kontrol edin. Eğer antivirus yazılımınız Youtube’u engellemekte ise, Youtube’u açmada sorun yaşayabilirsiniz. Antivirus yazılımınızın ayarlarını kontrol edin ve Youtube’u engellemeyi kapatın.
  • Yukarıdaki kontrolleri sağladınız yine de youtube uygulamasını açamıyorsanız yada video izleyemiyorsanız markanıza ait teknik servise başvurun.

Güncel DNS adreslerini de ayrıca deneyebilirsiniz. Android telefonlarda DNS değiştirme nasıl yapılır sorusuna rehber olacak yazımıza buradan ulaşabilirsiniz. Android dns değiştirme konusunda belirttiğimiz gibi “Google DNS” ayarlarını telefonunuzda yapan kullanıcılarımızdan sorunun çözüldüğüne dönük geri bildirim almaktayız.

Telefonunuzu Yeniden başlatmayı deneyin

Youtube Acilmiyor Coktumu Hatasi
Youtube Çöktü Mü? Youtube Neden Açılmıyor?

Telefonunuzu yeniden başlatmak, telefonda oluşabilecek sorunları çözmenin harika bir yoludur. Kapatıp tekrar açarak yeniden başlatabilirsiniz.

Youtube uygulamasının yüklenmemesiyle yada videoları izlemekle ilgili sorun yaşıyorsanız, telefonunuzu yeniden başlatmayı da deneyebilirsiniz. Bunu yapmak için uygulamayı kapatın ve ardından yeniden açın.

Reklam

YouTube’un önbelleğini ve verilerini temizleyin

 YouTube uygulaması telefonda çalışmıyor mu? YouTube uygulamasının Android veya iPhone’da çalışmamasını düzeltmek için YouTube’un önbelleğini ve verilerini temizleyin!

YouTube’un önbelleğini ve verilerini temizlemek için aşağıdaki adımları takip edin;

  • Ayarlar
  • Uygulamalar
  • Uygulamaları yönet
  • Youtube uygulamasını bulun ve tıklayın
  • Verileri temizleyin
Youtube Açılmıyor 2022

Verileri sildikten sonra, uygulamanın açılıp açılmadığını kontrol edin. Sorun yaşıyorsanız uygulamayı silin ve tekrar Google Play Store’ dan yükleyin.

Bu nedenle, YouTube uygulamanızla ilgili herhangi bir sorun yaşıyorsanız, müşteri desteği ile iletişime geçmeden önce sorunu çözmek için deneyebileceğiniz birkaç şey vardır.

YouTube açılıyor fakat diğer internet sitelerine girebilmenize rağmen YouTube videoları yüklenmiyor mu? O halde bağlantıyla ilgili bir probleminiz var ve VPN kontrolü yapmanız gerekiyor.

Youtube Neden Açılmıyor

YouTube açıldıktan sonra, YouTube videoları açılmıyor hatasıyla karşılaştıysanız ve yukarıdaki adımlarda da sorun yok ise Android sürümünüzü kontrol etmenizde fayda var. Android güncellendikçe, destek verdiği uygulamalarda gittikçe kısıtlanıyor. Kullandığınız tablet yada akıllı telefonun güncel uygulamaları desteklediğinden emin olun.

Bazı VPN uygulamaları spam ve kurallara aykırı diğer kullanım yöntemleri nedeniyle YouTube’dan ban yediğinden ilgili VPN’lerle internete giren cihazlar YouTube videolarına erişim engeliyle karşılaşıyorlar. Bu bakımdan uygulama açılıyor fakat telefonda YouTube videoları oynatılamıyorsa VPN’yi kontrol etmeniz gerekiyor.

YuouTube açılmıyor hatası almaya devam ediyorsanız belki de en son deneyeceğiniz şey herhangi bir tarayıcıda youtube[dat]com yazarak girmeye çalışmak olmalı. Chrome veya Firefox kullanabilirsiniz, hatta opera mobil tarayıcı kullanıp yerleşik gelen vpn desteğini kapatıp deneyebilirsiniz.

Youtube açılmıyor ne yapmalıyım? Telefondan Youtube’a giremiyorum? sorularınıza çözüm olacağını düşündüğümüz yazımızın sonuna geldik, bizlere youtube ile ilgili yaşadığınız sorunları yorumlar kısmından yazarak paylaşabilirsiniz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 20 Ortalama: 4.8]

13 Yorum

  1. İnanılmaz şekilde bazen beni çıldırıyor acaba benim evdeki wifi mi yapıyor diyorum siteleri çat diye açan telefon birden youtube açılmıyor hatası ile karşılaşıyorum youtubedan video izlemek bana bazen işkence geliyor. yazınızı okudum boş anımda mutlaka deneyeceğim sonuçları yaazarım arkadaşlar

  2. Youtube’da ama şuan açılmıyor mal mal bekliyorum cidden bazen delirtiyor insanı heleki 3g var wifi yoksa yok arkadaş youtube açılmıyor!!!

  3. Peki bu yukarıda yazdıklarınızı yazdık yine youtubedan video izleme sorunum devam ederse başka yolu var mı admin?
    Daha uygulamadım 🙁

  4. Youtube sildim tekrar yükledim ama yine takılıyor bazen videolar açılmıyor bile. Bağlantım wifi diğer sitelere vs girebiliyorum. Yazanları da uyguladım başka çözümü var mı arkadaşlar bilen yazsın valla zulüm oldu youtube dan video izlemek bana.

  5. Son zamanlarda baya duyduğumuz bir şeydi youtube açılmıyor ahanda bugün başıma geldi bende de wifi vs bağlantım var ammma velakin yotube da açamıyorum video, yukarı yapılanlar işe yarıyor arkadaşlar denedim oldu, deneyin mutlkaa temizleyin…

  6. Bende giremiyorum, çevremdeki herkes youtube, instagram, twitter çöktü mü diye soruyor. Haber siteleri sosyal mesya erişim kısıtlaması diyor sanırım vpn kullanmak yada dns değiştirmektwn başka çaremiz yok değil mi admin?
    Mobil dns değiştirme nasıl yapabiliriz var mı kolay yolu?
    Bu arada ülkemizin başı sağolsun
    Teşekkürler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu