Xiaomi

Android Pie 9.0 Güncellemesi Alacak Xiaomi Telefon Listesi

Reklam

Sektörde etkin biçimde var olan amiral gemileri ve bazı orta segment telefonlarda Google’ın geliştirmekte olduğu Android mobil işletim sisteminin en yeni sürümü olan Android Pie 9.0 bekleniyor. Bu bekleyiş arasında olan Xiaomi cihaz sahipleri için bu yazımızda Android Pie 9.0 güncellemesini alacak Xiaomi telefon listesini detaylandırdık. İşte tüm detaylar yazımızda…

Samsung’un biraz eski amiral gemisi modelleri ve orta segmentteki cihazlarına yönelik yapmış olduğu Android Pie 9.0 açıklamalarının ardından, gözler sektörde yer alan diğer markalara döndü. Xiaomi sürüm güncellemesinin büyük bir rekabet haline dönüşmekte olduğu bu günlerde son olarak harekete geçmeye başlayan firmalardan bir tanesi de Xiaomi olarak karşımıza çıktı.

Son Kez Güncelleme Alacak Xiaomi Cihazlar

Öncelikle son kez Xiaomi sürüm güncellemesi deneyimini yaşayacak olan cihazların listesini verelim. Altını çizmemiz gerekiyor ki bu paragrafta adından bahsettiğimiz Xiaomi akıllı telefon modelleri çok büyük bir ihtimal yeni Android sürüm güncelleştirmesini almayacak.

Xiaomi’nin kendi resmi internet sitesinde sunmuş olduğu verilere göre Xiaomi Redmi Note 5, Xiaomi Mi 6X, Xiaomi Redmi 6 Pro ve Xiaomi Redmi S Android Pie 9.0 güncellemesi için test sürecindeler. Bu testlerden başarılı olarak geçen ilgili telefon modelleri son kez güncellenmiş olacaklar.

Güncelleme Alacağına Kesin Gözüyle Baktığımız Xiaomi Cihazlar

Güncellenmesine zaten kesin gözüyle baktığımız Xiaomi Redmi S2, Xiaomi Mi 6X ve Redmi modelleri de bizi yanıltmayacak gibi görünüyor. Bu konuda karşımıza çıkan sürpriz ise Redmi Note 5’in de bu güncellemeyi alacak olması.

Xiaomi sürüm güncellemesi cihazlar için güncelleme süreci öncelikle Çin merkezli olarak başlayacak ardından da dünya geneline yayılmaya devam edecek.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu