Uygulama

Android Telefonda Zamanlanmış Mesaj Nasıl Gönderilir?

Reklam

Android telefonlarda zamanlanmış mesaj nasıl gönderilir merak edenler için tüm detayları bu konumuz içerisinde ele almış bulunmaktayız. Adımları sırasıyla takip ederek Android telefonunuz aracılığıyla kişilerinize nasıl zamanlanmış mesaj gönderebileceğiniz konusunda fikir sahibi olabilirsiniz. Zamanlanmış mesaj nasıl gönderilir, ileri tarihli sms nasıl gönderilir gibi soruların cevaplarını arıyoruz. İşte detaylar…

Bu işlevi yerine getirmek için genel anlamda harici bir programa ihtiyacınız yok. Birçok Android cihazda orijinal olarak zamanlanmış mesaj gönderme seçeneği bulunuyor. Buradan yola çıkarak başlangıçta telefonunuzda bu özelliğin var olduğunu düşünerek anlatmaya devam edeceğiz.

Ardından telefonlarındaki mesaj uygulamasında bu özelliği desteklemeyenler için izlenmesi gereken yol hakkında bilgi vereceğiz.

İzlenmesi gereken adımları anlatmadan önce belirtmemiz gerekiyor ki telefondan zamanlanmış mesaj göndermek için oluşturduğunuz içeriği güvene almak, ilgili ayarları yaparken tamamen kaybolmasına engel olmak için başlangıçta kopyalamanız gerekiyor.

ZAMANLANMIŞ MESAJ GÖNDERME

  1. Telefonunuzun ana mesaj uygulamasına girin.
  2. İçeriği oluşturun ve göndereceğiniz kişiyi yada kişileri seçin.
  3. Mesajı direkt gönder butonuna tıklamama konusunda hassasiyet göstererek Seçeneklere tıklayın ve Gönderme Zamanını belirleyin.
  4. Zamanlamayı ayarladıktan sonra gönder butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.

Zamanlanmış mesaj gönderdiğiniz vakit aralıklarında telefonunuzu uçak modunda tutmamaya hassasiyet göstermeniz gerekiyor. Mesaj zamanladığını unutarak telefonunu uçak moduna alan birçok kişi önemli iletilerinin karşı tarafa ulaşamaması gibi can sıkıcı durumlarla karşı karşıya kalabiliyor. İlave olarak telefonunuzun şarj seviyesini kontrol altında tutmanızda da fayda olacaktır.

TELEFONDA ZAMANLI MESAJ YOK DİYENLER İÇİN ZAMANLANMIŞ MESAJ GÖNDERME

Cihazın kendi uygulamasında zamanlı mesaj özelliği yoksa ilave bir uygulama kurarak zamanlanmış mesaj göndermeniz gerekecektir. Kendi tercihinize göre başka bir uygulama da kullanabilirsiniz ancak bu yazımızda Android telefondan zamanlı mesaj gönderme için Pulse uygulamasını tavsiye ediyoruz.

Reklam

Pulse uygulamasını kurduktan sonra öncelikle mesaj göndermek istediğiniz kişiyi seçmeniz gerekiyor. Ardından sağ üst tarafta bulunan “Mesaj Planla” butonuna tıklamanız gerekiyor. Bu menüde tarihi seçtikten sonra mesajınızı oluşturup zamanlanmış bir şekilde kişilerinize iletebilirsiniz.

ALARM VE HATIRLATMA PROGRAMLARI

Güvenlik endişelerinden dolayı herkes telefonuna ilave bir yazılım indirme taraftarı değil. Bu bakımdan sizde başka bir program kurmadan mesajlarınızı zamanında kişilerinize ulaştırma taraftarıysanız ve orijinal uygulamanızda zamanlı mesaj bulunmuyorsa geriye yapılması gereken tek şey alarm veya hatırlatıcı kurmak gibi görünüyor. Alarmın okulda, işte veya diğer ortamlarda sizi rahatsız etmesinden endişe duyuyorsanız “sessiz alarm” kullanmanızda fayda olacaktır.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu