Uygulama

Android WhatsApp Resim İçinde Resim Nedir?

Reklam

Android WhatsApp resim içinde resim nedir merak ediliyordu. Uzun zamandır iOS kullanıcıları için kullanıma açık olan bu özellik nihayet WhatsApp Android sürümünede geldi. İşte detaylar…

WhatsApp uygulamasını Android telefonunuzda kullanıyorsanız iletişim kurduğunuz kişi size YouTube veya Instragram üzerinden video paylaşımı yaptığında, ilgili videoyu görmek için bağlantıya tıklamanız gerekiyordu. Bu durumda da WhatsApp sohbetleriniz kesintiye uğramış oluyor ve çevrimdışı görünüyordunuz.

İletişim halinde çevrimdışı görünmekten hoşlanmayanlar için birebir olan bu özellik sayesinde artık Instagram veya YouTube’dan gelen videolar WhatsApp mesajlar ekranından “resim içinde resim” özelliğiyle birlikte direkt olarak izlenebilecek.

WhatsApp Android sürümüne sunulmuş olan “resim içinde resim” özelliği için dikkat edilmesi gereken ufak bir ayrıntı var. Bu özellik Instagram videolarında çalışıyor. Ancak bu mecranın farklı bir özelliği olan Instagram hikayelerinde ise resim içinde resim özelliğini çalıştıramıyorsunuz.

Göz Atın:  Resim İçinde Resim WhatsApp Web'e Geldi

WhatsApp resim içinde resim uygulamasını kullanırken Wi-Fi’ye bağlı olduğunuzdan muhakkak emin olun. En azından şimdilik WhatsApp’dan mobil veride video izlediğinize dair bir uyarı almıyorsunuz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Reklam

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu