Mobil

Android BlackBerry Priv Artık Satışa Çıktı

Reklam

Zor bir dönemden geçen ve tüm gücüyle yoluna devam etmeye çalışan BlackBerry’nin yeni telefon modeli ortaya çıktı. Telefonun öne çıkan özelliği ise işletim sisteminin Android olması.

BlackBerry’nin yeni modeli ortaya çıktı. Firma bu kez Android işletim sistemini, BlackBerry 10 işletim sistemi yerine tercih ederek, piyasada kendine yer bulmayı umuyor.

Diğer Android işletim sistemindeki telefonlara oranla daha güvenilir bir yapıda olmasıyla rakiplerinin önüne geçeceği düşünülen telefonun teknik özellikleri ise şöyle;

5.4 inç’lik bir ekrana sahip olan telefon 1440×2560 piksel ekran çözünürlüğüne çıkabiliyor. Telefonunun ağırlığıysa 192 gram. Corning Gorilla Glass 4 ile gelen telefon, Android 5.1.1 işletim sistemini kullanıyor. Bu da BlackBerry için bir ilk anlamı taşıyor.

4 çekirdek 1.44 GHz hızında Cortex-A53 ve 1.8 GHz çift çekirdek Cortex-A57 işlemcileri kullanan cihazda 3 GB RAM ve 32 GB’lık bir dâhili hafıza bulunuyor. Tercih edildiğinde microSD kart desteği kullanılabilen cihaz 200 GB toplam hafızaya ulaşabiliyor.

18 MP’lik ve optik imaj sabitleyici özelliğine sahip bir kamerayla gelen BlackBerry Priv modelinin ön kamerası da 2 MP özelliğinde.

Reklam

Cihazın yurt dışı piyasasındaki değeri 700 dolar.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu