Mobil

Asus ZenFone 3 Ailesine Yeni Bir Üye Katıldı

Reklam

Tayvan’da hazırlanan Computex fuarı öncesi düzenlemiş olduğu etkinlikte Zenfone Pegasus 3’ü tanıtan Asus piyasaya sürmüş olduğu farklı akıllı telefon modelleri ile birlikte her kesimden mobil kullanıcılara hitap etmeyi başarmayı hedefliyor.

Asus Zenfone Pegasus 3 Özellikleri

2.5D kavisli ekran özelliği bulunan bu telefon 1280×720 çözünürlüğe sahipken ekran boyutu 5 inç kadar. Telefona güç veren 1.3 GHz 8 çekirdekli işlemcisi var. Ayrıca telefonun bir modeli 2GB RAM 16GB yerel depolama alanı, bir diğer modeliyse 3GB RAM 32GB yerel depolama alanı özelliklerine sahip.

Cihazın arka kamerası ise f/2.2 diyafram aralığına sahip 13MP çözünürlüğünde. MicroSD özelliği de taşıyan bu cihazın ön kamerası ise 5MP çözünürlüğe sahip.

Asus Zenfone Pegasus 3

Parmak izi okuyucusu özelliğine de yer veren Pegasus 3’te 4100mAh gibi güçlü bir kapasiteye sahip batarya, çift sim kart desteği ve Android Marshmallow 6.0 işletim sistemi yer alıyor. Asus güçlü bir bataryaya sahip olan bu telefonla birlikte en azından tam gün, mümkünse iki gün kadar kullanım hedefliyor.

Reklam
Göz Atın:  Asus Zenfone 3'ün Çıkış Tarihi Netleşti

Telefonun renk seçenekleri; rose gold, altın, gri ve gümüş olarak sıralanıyor. Asus Zenfone 3 fiyatlarına gelecek olursak 2GB RAM özelliği taşıyan modeli 197$ fiyat aralığında, 3GB olansa 227$ fiyat aralığında satış listelerindeki yerini alacak.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu