Teknoloji Haberleri

Batman v Superman İlk Hafta Hasılatı!

Reklam

Batman v Superman: Dawn of Justice sinema severler tarafından uzun süredir merak edilen oldu. Filmin geçen hafta gösterime girmesi sonucunda sinema eleştirmenleri eleştiri yağmuruna tuttuğu Batman v Superman: Dawn of Justice’ ın 1 haftalık gişe hasıları ne durumda? Warner Bros film şirketine ait olan filmde gelen rakamlara göre işler tıkırında. Boxofficemojo’nun yeni verilerine göre Batman v Superman ilk hafta hasılatı 538 milyon dolar civarında.

Batman V Superman İlk Hafta Hasılatı!

Batman v Superman: Dawn of Justice tüm zamanlarda en iyi açılışı gerçekleştiren Warner Bros filmi oldu. The Hunger Games, Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2 ve Furious 7 gibi filmlerin açılış rekorlarını geride bırakmayı başardı.

İlk hafta için gayet başarılı bir çıkış yapan Batman v Superman, eleştirmenlerin de hedefinde. Fakat bu durum karşısında Warner Bros yetkilileri seyircilere ulaştıklarını işaret ederek, eleştirmenlerle izleyicilerin yorumları arasında büyük bir uçurum olduğunu açıkladı.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu