Samsung

Galaxy J3 ve J7 ‘ye Android 8.1 Güncellemesi Geliyor

Reklam

Samsung’un geçen yıl piyasaya sunduğu Galaxy J3 ile Galaxy J7 modellerine Android 8.1 güncellemesi geliyor.

Düşük özelliklerine rağmen fiyat – performans değerlendirmesiyle kullanıcılara hitap eden telefon Samsung Galaxy J3, çıktığı tarihin son Android sürümü olan Android 7.0. Nougat ile piyasaya sürülmüştü. Fazla geçmeden Samsung’un yaptığı güncellemeyle telefon Android 8.0 Oreo işletim sistemiyle tanıştı.

Samsung’un orta seviyede deneyim sunan modeli Galaxy J7 ise özellikle Türkiye piyasasında fazlasıyla beğeni topladı. 3.600 mAh bataryaya sahip olan telefon, 1920×1080 piksel ekran çözünürlüğünde Süper AMOLED ekran ile 8 çekirdekli Samsung Exynos 7 Octa yonga setiyle piyasadaki yerini almıştı.

J3 ve J7 Android 8.1 Güncellemesi Ne Zaman Gelecek?

Samsung bu iki cihaz için de Android 8.1 Oreo güncellemesini getirmeye hazırlanıyor. Birçok yenilik, performans iyileştirmesi, emoji paketleri, batarya için alarm yeniliği ve gelişmiş ekran kontrolü sağlayan özellikleri sunan Android 8.1 Oreo güncellemesi hem Samsung Galaxy J3 için hem de Galaxy J7 için kısa süre içinde yayınlanacak. Güncellemenin öncelikle ABD’de yayınlanması bekleniyor.

Son gelişmelerle görünen o ki Galaxy J3 ve Galaxy J7, Android’in an itibarıyla en güncel sürümü olan Android 9 Pie için yeni bir güncellemeyle tanışmayacak.

Reklam

Samsung bu iki modelinden sadece 2018 yılında çıkarttığı yeni Galaxy J7 modelleri için Android 9 Pie güncellemesini yayınlayacak gibi görünüyor.

Samsung Galaxy J3’ün piyasa değeri 1.000 TL civarındayken Galaxy J7’nin fiyatıysa 1.600 TL civarında.

 

 

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu