Samsung

Galaxy Note 9’a Android Pie Beta 2 Güncellemesi Sunuldu

Reklam

Galaxy Note 9 Android Pie Beta 2 güncellemesiyle yenileniyor. Note 9 kullanıcıları için sunulan bu güncellemenin getirdiği yenilikleri okurlarımız için ele aldık. İşte detaylar…

Galaxy Note 9 şuan için Samsung’un en gözde birkaç amiral gemisi modeli arasında yer alıyor. Bu telefona kitlelerin ilgisi de beklentileri karşıladı. Bu ilgiyi kaybetmek istemeyen ve daha fazlasını hedefleyen firma hız kesmeden telefona yönelik güncelleme ve diğer iyileştirme çalışmalarına devam ediyor.

N960FXXU2ZRL6 koduyla karşımıza çıkan bu güncelleme yaklaşık olarak 550MB boyutunda. Güncellemeyle gelen iyileştirme özelliklerinin yanı sıra Aralık ayı güvenlik güncellemeleri de bu indirmeye entegre edilmiş durumda.

Bu güncelleme şimdilik dünya geneline sunulmuş değil. Yalnızca; ABD, İngiltere, Fransa Güney Kore ve Almanya gibi ülkelerde yer alan kullanıcılar tarafından indirilebiliyor.

Samsung Galaxy Note 9 için sunulan bu güncellemenin beraberinde S serisinin son modeline ve bir önceki Note ve S modellerine de gelmesi bekleniyor.

Bu güncelleme beraberinde Samsung’un eski Experience arayüzünden vazgeçilecek ve One UI gibi gerek şıklığı gerekse kullanım kolaylığıyla dikkat çeken performans odaklı bir değişim yaşanacak.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu