AndroidSamsung

Galaxy S8 ve S8+ için Android Pie Güncellemesi Ne Zaman Gelecek?

Reklam

Galaxy S8 ve S8+ kullanıcılarının merakla beklediği Android Pie güncellemesine dair gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Samsung’un Galaxy S8 ile S8+ için Android Pie güncellemesini test ettiği ortaya çıktı. Peki Galaxy S8 ve S8+ için Android Pie güncellemesi ne zaman gelecek?

Paylaşılan bilgilere göre Samsung eski nesil amiral gemilerini Android 9.0 güncellemesiyle tanıştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. WiFi Alliance üzerinden SM-N9500, SM-G9500 ve SM-G9550 kod numaralarıyla Galaxy S8 ve S8+ ve Note 8 cihazlarının Android Pie ile çalıştırıldığı görüldü.

Güney Koreli teknoloji devi, S8 modelleri için One UI arayüzünü de sunacak. Samsung’un geçen günlerde tanıttığı One UI arayüzünün firmanın eski amiral gemileri olan S8 ve S8 note modelleriyle buluşup buluşmayacağı konuşulurken, S8 kullanıcılarına müjde verildi. Samsung, bu cihazlar için Android 9.0 güncellemesinin yanı sıra One UI arayüzünü de test etti.

Samsung henüz bu cihazlar için net bir güncelleme tarihi paylaşmazken, Samsung’a yakınlığıyla bilinen kaynakların aktardığı bilgilere göre, yeni arayüzle birlikte Android Pie güncellemesinin yeni yılın başında yayınlanacağı ortaya çıktı.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu