Htc

Google ve Htc işbirliği mi yapacak?

Reklam

HTC firmasının fitness ürünleri ile ilgili Google’ ın ilgilendiğini biliyorduk. Fakat gelen en son duyumlara göre Google ve Htc birlikte başka bir alanda da çalışma yapıyorlar. HTC firması 5 inç boyutunda bir akıllı telefon için Google ile birlikte çalışıyor iddiası oldukça güçlü görünüyor. Nexus telefonlarını Google genelde sonbahar aylarında yayınladığını biliyoruz. Yabancı basından aldığımız duyumlara göre Google, ilk Htc Nexus telefonu çıkartmak için bu firmayı seçti.

Nexus cihazlar diğer akıllı telefon modellerine göre daha az satış trendi göstermesine rağmen saf Android kullanımından dolayı kullanıcıların ilgisini çekiyor. Güncellemeleri zamanında almasıyla ön planda olan Nexus cihazlar elbette Google tarafından oldukça destekleniyor.

Google’ ın Nexus 2106 cihazları için HTC firmasını seçiminin ne kadar doğru bir karar olduğunu ancak cihazlar piyasaya sürüldükten sonra görebiliriz. Bu işbirliğini başka hangi alanlarda gelişeceğini, iki tarafında bu birliktelikten memnun olup olmayacağını zaman gösterecek. Biz kullanıcılar tarafından bakarsak Google’ ın bu yıl HTC firmasını seçmesi, akıllı telefon pazarında ki kaliteyi artırması yönünden olumlu olduğunu düşünüyoruz.

Htc – Google işbirliği hakkında detaylar geldikçe paylaşımlarımıza devam edeceğiz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu