Htc

HTC 10 Türkiye Tanıtım Tarihi Netleşti

Reklam

Firmalar amiral gemilerini bir bir tanıtıyor. Samsun ve Lg’ den sonra diğer bir dünya devi olan HTC firması da yeni modelini tanıtıyor. İşte HTC 10‘ un tanıtım tarihi.

Htc 10 (M10) Yeni Görseller!

Aslında Mobil Dünya Kongresi’ nde HTC‘ nin yeni modelini tanıtması bekleniyordu. Fakat HTC bu tanıtımı 12 Nisan‘ da gerçekleştirecek. İlk etapta sızan haberlerde ürün “Parfume” kod adı ile anılıyordu. Sonrasında gelen duyumlara göre One M9′ un devamı olmayacağı söylenen ürün HTC 10 olarak piyasadaki yerini alacak.

HTC 10′ un özelliklerine şöyle bir bakacak olursak; ekranı biraz daha genişleterek 5.15 inç ve Super LCD 5 olacak, panelde 2K’ya geçiş yapılacak, Snapdragon 820 işlemci ve 4 GB RAM’le piyasaya çıkacak model için HTC kameralarda da birtakım değişiklikler ile geliyor. 12 MP Ultrapixel kameraya sahip olacak olan telefonda, dual kamera kullanılacağı da sızan bilgiler arasında.

HTC 10′ un tüm özellikleri için 12 Nisan’ ı beklemekteyiz. Tüm dünya ile birlikte İstanbul’ da da yapılacak olan tanıtımın hemen ardından tüm bilgileri sizlerle paylaşıyor olacağız.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu