Htc

HTC One M10, One A9 ile Benzerlik Taşıyabilir

Reklam

Yakın zamanda tanıtımını beklediğimiz HTC One M10 ile ilginç bilgiler gelmeye devam ediyor. Daha çok Amerikalı kaynaklara göre yeni Htc amiral gemisi tasarımı One A9 ile benzerlikler olabileceğini gösteriyor.

One M10 dünyaca ünlü operatör AT&T tarafından piyasaya sürüleceğini önceki yazılarımızda duyurmuştuk. A serisi akıllı telefon serisinin tasarımını M10′ a taşımak pek akıllıca bir hareket olmasada belki teknik özellikleri ile piyasda tutunabilir.

HTC One A9 iphone benzeri tasarımı ile bir çok eleştiri almıştı. Bakalım firma bu eleştirileri nasıl değerlendirmiş? Bahsedildiği gibi bu tasarımı henel hatlarıyla M10 üzerinde tekrardan deneyecek mi?

Htc firmasının telefonlarını değerlendirenler ” One A9′ u beğenenler ve kullananlar M10′ dan gayet memnun kalacaklar” açıklamaları yapıyor. Bu da iddiaları oldukça güçlendiriyor.

One M10, ince, metal, önde parmak izi tarayıcıyla gelecek ve genel hatlarıyla iPhone 6 serisine benzeyecek.

Bunun dışında, bu telefon nasıl görüneceğini ile ilgili çok fazla detay elimizde mevcut değil. Umarım önümüzdeki haftalarda değişecektir.

Reklam

Teknoloji severlerin sıklıkla takip ettiği, sızıntıların kaynağı Evan Blass

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu