Giyilebilir Teknoloji

Huawei Band 3e Hakkında Merak Edilenler

Reklam

Ciddi satış rakamlarına ulaşan Xiaomi Mi Band 3 modeline rakip olarak gelen Huawei Band 3e sızdırıldı. Huawei, yakında Band 3e modelini görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

Tasarım konusunda Mi Band 3’e benzeyen ürün, pembe ve siyah olmak üzere iki renk seçenekleriyle alıcının karşısına çıkıyor.

77 mAh pil donanımıyla gelen model, normal kullanımda yaklaşık 12 gün, bekleme modunda ise yaklaşık 21 gün, ayakkabıya takıldığında ise yaklaşık 40 saat kullanım imkanı sunuyor.

Çeşitli aktiviteleri takip edebilen ancak nabız sensörü bulundurmayan ürün, su geçirmiyor. Bluetooth üzerinden telefonlara bağlanabilen bileklik telefondaki bildirimleri üzerine alabiliyor.

13,6 gram ağırlığa sahip bileklik, kullanıcıya kolaylıkla kayış değiştirme şansı sunuyor ve uyku takip özelliğine de sahip. Huawei Band 3e’nin İngiltere’deki fiyatı 25 sterlin olarak görülüyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu